Футболистите на Левски Живко Миланов, Виктор Генев, Дарко Тасевски и Еньо Кръстовчев споделиха своите мнения след победата с 3:1 над Локомотив Мездра.

Живко Миланов: „Радвам се успяхме да победим, във всеки мач допускаме гол, после трябва да обръщаме. През второто полувреме отборът на Левски показа друго лице, надявам се занапред да е така.”

Виктор Генев: „Мачът беше много важен за нас. Има други хора, които да казват дали оправдавам доверието. Сериозна грешка допуснахме при гола. Надявам се да се справим с нападението на Залцбург. Според мен и в първия мач срещу Залцбург играхме добре, но смятам, че вече излизаме от трудната ситуация.

Дарко Тасевски: „Надявам се, че сме излезли вече от тази криза. Аз съм готов да играя по 90 минути. Надявам се занапред да започна да излизам като титуляр.”

Еньо Кръстовчев: „Да, радвам се, че победихме. Получи се един хубав мач. Важното е, че спечелихме срещата. Треньорът ще прецени дали съм готов да влизам в игра или не. Радвам се, че феновете ме подкрепят, дано и занапред нещата да продължават по този начин. Залцбург е един силен отбор и се надявам да ги победим.”