В Аржентина се появиха спекулации, че причината нападателя на Интер Мауро Икарди да не получава повиквателни за националния отбор е Лионел Меси. Слуховете гласят, че Меси е заел страната на неговия добър приятел Макси Лопес, чиято съпруга – Уанда Нара – Икарди отмъкна.

Феновете на „гаучосите“ са изключително чувствителни спрямо последните резултати на отбора. Затова доста от медиите призовават за нови лица, а Икарди е едно от най-сериозните имена, които се пренебрегват от доста време.

Причината, ако се вярва на спекулациите, няма нищо общо със спорта, а е заради начина, по който Икарди отмъкна Нара от Лопес. По това време красавицата беше женена за Лопес, а свалката й с Икарди се случи, докато тримата прекарваха съвместно лятната си ваканция.

Разводът беше доста грозен, а на всичкото отгоре Икарди изрази намерение да осинови всичките три деца на Макси и Уанда.

Проблемът за Икарди е, че Лопес и Меси се познават доста добре от общия им престой в Барселона. Напоследък много се говори, че в националния тим на Аржентина се викат само играчи, които са в добри приятелски отношения с петкратния носител на Златната топка.