Авторът на победния гол за Манчестър Юнайтед срещу Астън Вила Аднан Янузай заяви, че няма намерение да сменя отбора си и ще се бори за титулярно място в тима.

Юнайтед победи Астън Вила с 1:0 като гост във втория кръг на Висшата лига.

"Надявам се, че ще играя много и ще вкарвам често. Информациите за моето напускане - това са само слухове. Щастлив съм тук и искам да остана в Манчестър Юнайтед. Имам намерение да се боря за място в състава", каза белгиецът пред Sky Sports News.

Янузай се появи малко неочаквано в титулярния състав на Манчестър Юнайтед и отбеляза единственото попадение в двубоя в 29-ата минута.

"Много се радвам, че победихме", коментира наставникът на Юнайтед Луис ван Гаал.

"Сезонът започна за нас с победа у дома и успех навън. Ключов фактор за този сезон ще стане спечелването на повече точки в гостуванията и по мое мнение ние сме способни на това. На тренировките Янузай показа, че не само придобива увереност, но и прогресира", каза Ван Гаал.

Той похвали Янузай за чудесния гол, но не пропусна и да го критикува заради няколко загубени топки при елементарни ситуации.

"Освен Аднан и други - Депай, Рууни, твърде често губеха топката лесно. Затова не ни достигаше острота пред чуждата врата. В среща като тази можеше да създадем доста повече голови положения", заключи холандецът. /БГНЕС