Нападателят на Сърбия и Ювентус – Душан Влахович, говори на организиран брифинг в Аугсбург два дни преди първия мач на „орлите“ на UEFA EURO 2024.

„Никога не знаеш какво ще се случи, но сме радостни, че сме тук след толкова много години. Желанието ни е да продължим напред, но ще видим. Англия е един от най-силните отбори в турнира и разбира се, че са фаворити. Ще бъде тежко, но не искам да сравнявам отборите. Ще дадем всичко от себе си да вземем най-добрия възможен резултат“, започна нападателят на Сърбия и Ювентус.

Абсолютно всички двубои от UEFA EURO 2024 ще имате възможност да наблюдавате с картина в Gong.bg и секцията ни LIVESTREAM.

„Англичаните са фаворити в турнира, но ние гледаме себе си. Реалистичната цел е да играем мач за мач и ми се иска да преминем груповата фаза. После в елиминациите – ще видим какво би станало. Всички мачове са важни за нас“, продължи стрелецът на „орлите“.

Журналистите имаха интерес дали Влахович или Митрович ще води атаката срещу „трите лъва“. Не зная, това е въпрос към селекционера. Ние сме тук да помагаме на Сърбия. Каквото треньорът реши, трябва да го приемем с уважение. Знам, че който и да играе, ще даде 200% от себе си. Гледахме мача им с Исландия и има неща, които можем да копираме в нашата среща. Не са непобедими и вярваме в себе си“, коментира още Душан Влахович.