Националният отбор на Сърбия вече е в германския град Аугсбург, където ще протече финалният етап от подготовката за предстоящото Европейско първенство по футбол, а полузащитникът Неманя Гудел заяви, че той е съотборниците му искат да покажат какво могат.

Попитан дали Англия е твърд фаворит в сблъсъка между двата тима в неделя в Гелзенкирхен, Гудел отговори положително.

"Да, това е голям мач за нас. Всеки двубой на Европейско първенство е голям, но това е първият. Мисля, че и двата отбора ще бъдат готови, а най-важното нещо е, че дойдохме тук, за да покажем, че заслужаваме. Първият мач е отлична възможност за нас да демонстрираме какво можем да постигнем", коментира сръбският национал и разкри, че вярва, че тимът може да победи англичаните.

"Мисля, че можем да спечелим. Имаме качества. Тук са играчите, които могат да отбележат гол - Влахович и Митрович. Англия има страхотен отбор, но ние мислим само за своя тим", каза от Неманя Гудел.

"Не обръщаме внимание на тези, които ни отписват. Концентрирани сме върху себе си и нашите задачи. Ще опитаме да извлечем максимума и да бъдем готови за мача в неделя, както и за всеки следващ двубой на Европейското първенство. Искаме да покажем, че имаме добър отбор и да сме готови за всяка среща", добави Гудел.

"Аз лично се чувствам отлично. Възстанових се бързо, благодарение на добрия екип около мен. Можем да обещаем на феновете, че ще оставим сърцата си на терена. Класирахме се на UEFA EURO 2024 заслужено и сега е времето да покажем нещо изключително на нашата страна и всички, които ни подкрепят", завърши сръбският футболист.

Всички мачове от UEFA EURO 2024 може да наблюдавате НА ЖИВО С КАРТИНА в каналите на DIEMA XTRA, както и онлайн на сайта Gong.bg