Португалия 2016 - 1 победа в редовното време
ДВА тайбрека при 7:5 7:6...егати журналистите, егати чудото!
Извинения, сами срещу всички, тесли, сватби - това е Левски от 5 години насам. Един несъстоятелен отбор с некадърно ръководство, който тъпче на едно място, но за успокоение на лумпените фенове трябва да има друг виновен, трябва да има общ враг, за да не се усетят истинските левскари, че 5 години ги правят на идиоти!
Абе, в Лудогорец знаят ли, че са в напреднали преговори с този или и той като беларуския треньор?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Абе, Гинг, а Домусчиев знае ли, че преговаря с този? Не се научихте, че партенките за Лудогорец просто не стават. Ако всички клубове бяха като тях, парцали като вас щяха да са без работа!
iliyan, ти намери с кой да се мериш! Сърбия направо е цъфнала и вързала от 25 години, че да я даваш за пример! Англия в Европа ли е, Испания в Европа ли е, Италия, Франция, Холандия...ти гледай нормалните държави, че ако ще гониш Сърбия, най-много утре да се молиш на Аллах и да говориш турски!
Що за нагли боклуци са тия? Били изрядни ли? Каква изрядност е да разсрочваш нещо година за година и накрая да плашаш по 10 000 лева и после да се криеш? Тези взеха лиценз по милост и с връзки, а били изрядни!
Ох, глупако, толкова си смешен с този коментар, че да ти се чуди човек. Ти тенис играл ли си, че го сравняваш с топки, бе? Аман от капацитети, които гледали 1-2 турнира и вече са готови да пишат теории за даден спорт! Ракетата не се сравнява с топка, но виж може да я сравниш с болид от формула 1. С ракета на 20 години рано или късно тръгваш надолу, защото от другата страна е човек с модерна. Дано малко поне ти е станало ясно!