Халфът на Манчестър Юнайтед Каземиро засипа с похвали съотборника си Бруно Фернандеш. Той е впечатлен от качествата му както като лидер на терена, така и извън него.

"Бруно е много остър играч. От всяко пространство, което получи, той може да направи асистенция към свой съотборник. Той е един от най-добрите играчи пред гола, с които съм имал шанс да играя. Той няма нужда да докосва топката два пъти, за да изведе свой съотборник на голова позиция. Смятам, че той е един от най-умните футболисти, които съм срещал", заяви Каземиро пред клубния сайт.

"Макар Бруно да говори множество езици - испански, португалски, английски и италиански - аз имам привилегията да говоря родния му език, португалски. Освен това той е добър приятел и ми помогна много откакто дойдох тук. Благодарен съм му за това, което прави на терена и извън него. На стадиона всички знаем, че той е невероятен футболист, но е също толкова страхотен и изън него. Дъщерите ни са в един и същи клас в училище. Привилегия е да имам такъв приятел на терена и извън него. Щастлив съм, че сме заедно в Юнайтед. Той е брилянтен играч, страхотен човек и помага на всички", допълни бразилецът.