Треньорът на Марек Юнион Ивкони Виктор Карагьозов бе гост в предаването „Златният гейм” по DIEMA SPORT 2, в което опитният специалист сподели своите очаквания за започналото първенство и за представянето на неговия тим.

Според Карагьозов шампионатът ще бъде много равностоен, а засега отборът на Хебър се оформя като фаворит.

Относно победата над Добруджа, треньорът коментира: „Изключително сериозен отбор със сериозни волейболисти, традиционно силен отбор, който диктува волейболната мода в България. С включването и на украинския състезател техните достойнства стават много сериозни.”

„Едно изключително изравнено първенство, явният фаворит в момента е Хебър. Виждате как се развива в тези три кръга първенството, по 4, по 5 гейма, изключително равностойни двубои. Очаква ни едно доста оспорвано и над средното европейско първенство.”

„Не мога да кажа категорично къде да търсите Марек, той винаги е бил фактор в първенството. Това е отбор с четири поредни титли, многократно е стигал финал в първенството и за Купата, многократен медалист.”

„Според мен Марек във всеки един мач ще бъде максимално мотивиран и ще се опитва да показва всичко най-добро, с което разполага.”