Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана огорчен от поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив като домакин. Треньорът сподели притесненията си от късия състав, с който разполага и подчерта, че ще говори с ръководството по този въпрос.

"Имаме двама-трима контузени. Сега много сериозно трябва да седнем и да си поговорим и да направим една голяма вътрешна промяна в клуба. Да говорим с ръководството какво ще правим нататък. Имаме нужда от футболистите си и се надявам вече най-много заради тези в съблекалнята, които се раздаваха максимално. Просто, когато на определени позиции като нямаш футболистите, не се получава", започна той.

"В днешния мач имахме 4 позиции на хора, които не играят на този пост. Много е трудно за работа. Искам да си поговорим с ръководството да видим какво може да се направи нататък", продължи специалистът.

Относно оставането му в отбора:

„Когато говорим с ръководството, тогава ще стане по-ясно. Когато един треньор няма резултати, какво може да се очаква? Искам да си поговорим какви са перспективите и амбициите и тогава вече ще мога да кажа нещо по-ясно", завърши Заги.