Временно изпълняващият треньорските функции в Славия – Мартин Кушев, бе много критичен към своите футболисти след загубата от Монтана. Кушев анализира поражението като безобразно, както и поведението на „белите” футболисти при визитата на „Огоста”.

„Състоянието ни и отношението към мача безобразно. Монтана се раздаде повече и постигна победа. Поведението на отбора ни е кошмар”, стартира тирадата си Кушев.

„Според мен още в първите 15 минути бяхме безобразни. Имаше ситуации с елементарни грешки – безобразни. Нямам обяснение. Явно става въпрос за психологически проблем. Натрупаното напрежение, липсата на точки. Най-вероятно е това. Филип Кръстев получи удар, но ще видим. Същото им казах и на момчетата – така футбол не се играе.

Тарханов говори с тях след края на мача, да. Мисля, че всичко ще бъде наред с документите му и да се надяваме да има искра в това нещо. Не виждам каква да е разликата, но дай Боже да стане. Във футбола има необясними неща. Не можем да дадем пас на пет метра, взимаме детски решения. Работим каквото трябва, има и друг момент, че имаме доста национали, което пак е така неприятно”, завърши Мартин Кушев.