Председателят на Тръст Синя България Васил Колев заяви, че феновете на Левски не са удовлетворени от днешното заседание на Управителния съвет на клуба. Според него има опасност след време Левски да стигне до ситуацията, в която в момента е ЦСКА. 

От друга страна, той коментира и позицията на "сините" относно ситуацията при "червените". "Ние следим каква е позицията на БФС, и до този момент сме удовлетворени, защото тя е недвусмислена, чрез съобщенията, които идват от Лицензионната комисия. Ако има някаква промяна, ще искаме Левски да излезе с позиция като клуб. Не може ние да сме изрядни, а други да планират и правят каквото си искат."

Васил Колев излезе и с цифри, които показват, че през първите шест месеца на календарната година, Левски е успял да планира добре своя бюджет, като дори част от приходите са по-големи от очакванията. Това важи в най-голяма степен за кампанията "Левски е твой". "Ние допуснахме една грешка, която е добре да си признаем. Покрай цялата еуфория около юбилея, решихме в някаква степен да изземем функциите на хората в клуба. Оттук-нататък, по-скоро ще контролираме, отколкото да излизаме с предложения," допълни Колев.