за голямо съжаление, този спорт се напълни само с маймуни, до 1-2 години никой нормален бял човек няма да гледа тия примати
тази сделка се чака от деситилетия, не знам защо не продадоха на мангала тия мръсните евреи
гаджали
тез мангали цял живот свикнали да ги бутат, взеха една грамота по време на короната и много си повярваха.
фен съм на отбора от над 30 години, какви глупости говори тоя некадърник? при 3-2, с човек повече хората играха все едно те са с човек повече, закъсня с пускането на Скот, марсиял защо е в отбора ? безобразен Далот и Антони. Кога ще имаме централен нападател ?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
отдавна трябваше да забранят на негри да играят тенис, назобани маймуни, че и после токът защо бил поскъпнал последните години ...
1998 беше наредено, тука много ги бутаха и беше съмнително, но за 1998 няма и капка съмнение.
хахахахаха, тоя безсмислен мангал псевдобаскетболист пак втрещи с бездарието си
медал трябва да му дадат, тия наглите мангали от тоз безсмисления селски отбор свикнаха на здраво тикане и бутане през последните години и беше време някой да ги приземи. да ходи да ръкомаха на майка си тоз изсрания боклук.
@dbachev56 те винаги бяха, са, и ще бъдат селско измислено отборче без никакви традиции и история. Тези другите глупости, които си писал, няма да ги коментирам изобщо, отдалеч си личи, че нямаш хабер.
тия не спряха с тези безсмислени сравнения, едно, че са играчи в различни епохи, второ, че Марадона беше човекът отбор, тоя глупавия гном ако не бяха Шави и Иниеста никой нямаше да го е чувал, а Дон Диего направи отбор като Наполи, който тогава се бореше да не изпадне, 2 пъти шампион на Италия и спечели купата на Уефа, във времена когато нямаше право да имаш колкото си искаш чужденци. Няма база за сравнение, Марадона е най-великият!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
аман от двойни стандарти, негрите маймуни са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ расисти !!! те са вечно обидени, няма значение какво им кажеш, черен - обиден, маймун - драма, афро американец - неприемливо, негър (което значи черен) - края на света. Аман от мангали.
тази гадна мръсна изсрана шибана маймуна шебек трябва да го изгорят на клада, негър.
тия боклуци ниггерлона, най-безсмисления спортен клуб в галактиката, които са с дългове за милиярди ще привлекат НМП. боклуци !!!!!!
наистина е много странно, защо им е тази маймуна, тоя не е черен, а лилав, аман от унтерменш.
Дано да се оправи !
накрая остана само вратаря, всички други бяха негри.
Престанете с тези безсмислени сравнения! Меси е добър футболист, може би гениален, но Марадона е ГОСПОД БОГ! Запомнете го. Дон Диего ще гледа от небето в неделя! Успех на Аржентина !
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
тъпият наркоман и алкохолик потник да направи нещо за първи път в безсмисления си живот и да оправи нещата, чакай, той е мъртъв и след 2 мин ще е забравил какво му се говори, боклук вмирасан. Само Спартак !
само да вметна, че бейл си изработи дузпата, не знам кой мач си гледал?
голям футболист, но по-добре, че тия негри ще се самозабравят пак.
тез са само негри и чалми, най-гнусният отбор завинаги. бежанци
еклерите нямат толкова публика на картофената нива тича колкото имаха днес на митичното Корито. селяндури от 77 и тексас придошли с рикши в града.
голям играч, да почива в мир.
че да не е бял ?? айде, пак маймуната сърдита от факта, че е черна
боклук, това ще му е.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
  • 1