Днеска в Кърджали имаше чорба с дреболийка и свински крачета( пача по шопски). Всички ядоха, пиха и се веселиха. Най- доволен остана един ловешки гном. За него имаше допълнително от всички вкусотийки. Да сте живи и здрави чорбари!!! Още дълги години да храните родопската яка със свинско!!!
Лудоходец 7 патладжана от азерски анонимници. Числото 4 кипърски паламарки от сервитьори. Ботяфф ги млатят някви козари от Босненските кърища. Чорбалясалите ги бие Спартак Варна, дето беше в трета лига и нямаха пукната стотинка в касата. Говедарите, за мъртвите или добро или нищо...
Тежка нощ на хюмне- хюве- кремвиш- джапанка- арена. 7- те азерски наденици заседнаха дълбоко в дивия делиормански гьот. Киро, немой се кахъриш, лапай азерския суджук, и плачи!!!
Беларусите треснаха гредата, напукаха скафандъра на резашкия вратар, а коментатора вика, че някакъв мастодонт чакал резаците в другия кръг??? Нещо като Карабах??? Мале, Мале...
Браво на Ботев, често казано очаквах да загубят. Относно чужденците в отбора, нормална практика. Виждате и Франция са 12 от Ангола, Алжир, Тунис и т.н, даже главата на един министър хвръкна. Просто футбола вече е тотален бизнес, и се гледа да се извлече максимума от всички. Няма грам романтика. Всички глупости на ФИФА и УЕФА са облечени в много пари. И да завърша, браво Ботев от Пловдив- най- великия!!!
Браво на Ботев, густо майна филибето! Шопите, пихте ли си хапчетата?
Следващият път с боен патрон, и ще има откъснати крака. Бразилските ченгета са сериозни.
Лошо за мамалигите, но какво да кажем за нашите чучела. Съседите осминафинал на европейско, българските тюфлеци предпоследни в групата.
ЧРД. Да сте живи и здрави и още дълги години да ни забавлявате, заедно с "Кочина- парк", формирате великия тандем на софийските тумори. На многая лета!!!
Не съм гавраджия, и на умряло прасе нож не вадя, но: бий чорбата по главата бий, бий, бий...
Храна куче да те лае.
Значи като разбраха, че Лефски от Подхуене няма да излизат в Европа, всички футболни джуджета прибраха натопорчените пакети в гащите, и разбраха, че тази година няма да има Gangbang със сините разпоретини...
Когато един престъпник се опита да открадне радостта на стотици хиляди жълто- черни сърца, тогава Всевишния се намеси.Честито на Ботев, най- стойностния клуб в България!
Феновете на ЦСКА - Ловеч, знаят ли колко чорба може да изяде един гном?
Ако някое прасе знае, да се обади на г- н Гриша Ганчев и да му каже отговора.
Чорбарите ядоха 3 бр. кренвирши от Шеф Киро Джапонети.