Американски нервак :D Щото Гришата като губи не е нервак. Иначе браво за победата му ма заглавията на гонг чупят тъпометъра
Ми в Барселона много го уважават, и може да се намери място за него, но той трябва да се предложи на Барса. Да каже че иска да е в щаба на треньора на първия отбор или на Б отбора както казва.
Бейл има голям принос в Реал, но последните години заради липсата на редовна игра започна да прави много странични неща и се обтегнаха нещата.
Неплатени протести в България няма.
"която дори наскоро изтри голяма част от снимките си в Инстаграм - причината не е ясна. " Как да не е ясна. Не иска сайтове като гонг да печелят на неин гръб като пишат тъпи статии и си съчиняват истории по снимки. които нямат общо с реалността
Второто място си е сериозен повод за отпразнуване ;)
Забравяме кой е треньор на Астън Вила. Стивън Джерард. Той ще направи всичко възможно да помогне на Ливерпул и ще паркира автобуса пред вратата си. Мисля, че оригиналния трофей трябва да е на Анфийлд. ;)
Общо взето си чупят собствената база за да се хвърлят излишни пари по поправката на стадиона. Много умно. Браво Армейци общо взето си оправдавате прякора прасета с тези прояви.
Направо да не ги пускат на стадиона като толкова ги е страх от собствените им фенове.
Засега май това е единствения начин нашия флаг да бъде на фланелка на световно първенство.
@kakasia Изказвай се по ясно. Какво означава Рома са си вързали нещата с клаузи. Договорът на Моуриньо е за 2 години и след това, ако не се види подобряване другия сезон няма да му бъде подновяван договора. Работата на Моуриньо е да вкара Рома в ШЛ. От него не се иска да бъде шампион на Италия. Дори да загуби финала срещу Фейенорд малко хора са очаквали Рома да стигне финала с оглед непостоянните им изяви и смешни голове, които получава.
Не, журналисти, а папараци. И като гледам не са ги били, а са им взели телефоните за да им изтрият снимките. Заслужили са си го.
Ами може да си е резервирал хотел в Барселона да отиде на почивка. Барселона не е само отбор, а и град.
Ами Браво да го взимат в Ливерпул.
Общо взето Левски не взима нови , а си взима старите играчи. Страшно развитие ще стане.
Някой вижда ли пръснат бански на снимките?
Челси също имат лъв в логото. Само казвам.
@1973red Комплексарщината сред феоновете на ЦСКА няма край. Все "синьото" БФС Ви виновно. Така е най-изгодно. Гледайте си вашата кочина, където нещата не са розови. Пък Ясен си знае работата. По света е така, когато някой играч се замеси в криминално престъпление го вадят от националния не зависимо колко е добър.
Ще го махне, ако му повдигнат някакви обвинения иначе няма причина.
Ще е голяма изненада, ако отиде в Рома.
@Todorovv Като собственик на колата с която е участвала в престрелката е нормално да го приберат за разпит. Не е повод за някакви драми.
@Todorovv Не са ли се предали баща му и брат му, че пишеш, че не е вярно. Иначе какво не е вярно прибрали са го за разпит понеже е бил там нещо рутинно.
Ами то 15 Юни не е минал, защо пишете в минало време все едно е минало. Сезонът в Италия приключва тази неделя. След това, ако искат ще платят. Има още близо месец до 15 юни.
Гонг да Ви спестя и догодина лятото пак ще ги извади. Все едно има забрана да се снимат по бански и това е нещо скандално!
@CTEoloAH Тези Макета биха Италия и ги изхвърлиха от Световното, така че дори да ни бият няма да е голям резил.
Кога ги е прибирала?
Разликата е, че тогава си бил играч, а сега си треньор. Две много различни неща. При грешна тактика в последния мач и ти ще си виновен, ако не биете последния мач.
Атлетико Мадрид също направи равен
Медиите правите някакви измислени саги.
Ми има 2 г до изтичането на договора. Защо Рома да го продава сега?
  • 1