"Фалиралата сексбомбата " кое "та" е излишно гонг.бг
@red1973 ЦСКА 1948 те първа ще печели фенове с играта си както прави всеки нов отбор, който не си купува феновете като си купи на търг история, титли и другите работи. За мен както и за всички трезвомислещи това ЦСКА е истинското, което фалира и го създадоха отново. Другото е хибрид, защото виж ти не могло ЦСКА-софия да играе в регионалните лиги щото били много велики, то щото са толкова велики за това Лудогорец печели титла след титла. А ЦСКА-софия сърба чорбата и единствена утеха е, ако успеят да вземат няква си купа на българия и победи над Левски.
Какви са били въпросите във въпросника? ДАли не са били насочващи да запази мълчни?
Аз не видях снимка достойна за 18+ за да се сложи този знак в заглавието. Иначе момичето е хубаво. Всеки си има критерии, по които решава дали една жена е красива или не.
@garry.r Вие се борите да не фалирате, а не догодина да се борите за титла или нещо друго. Освен ако нямаш кинти да плащаш заплати на изброените не говори простотии.
Левски гледа да не фалира. Това е приоритета в момента, а не състава. Ако успеят да се стабилизират тогава ще се гледа състава.
@bachi40 Как да ги е срам като са платени. Каквото им кажат това пишат.
Гледах снимката и Джорджина се вижда, че има бански, но от къде от гонг знаят, че и роналдо е с бански ? По това, че носи слънце защитна шапка ли ?
Значи по света нямат проблем да въвеждат ВАр но ние дето пускаме фенове по стадионите по време на пандемия немаме пари за ВАР.
Добре, че има жени, които се снимат голи и провокативно иначе сайта ви щеше да е много пуст от към статии.
Правилно нали ще фалират за какво им е голмайстор.
10 гола за 25 мача са малко и не заслужават оферта от 100 милиона евро
Гонг я кажете нормите за сексапил? Какви са?
То как да не спечелят при тотална липса на конкуренция. В България конкуренцията е за второто място през последните 9 години. Цска фалира , Левски агонизира през тези 9 години и повече.
Абе не сме дисцплинирани за да пускат фенове по стадионите по време на глобална епидемия и пандемия Големите първенства от топ 5 не пускат още дето са по дисцплинирани та нашите гаменчета дето ходят да изливат комплекси ги пускат. Смешна работа.
Не, Интер не е стигнал едва, защото в никой момент не са губили в резултата си. Сасуоло едва направиха 3-3.
Как го е унижил с този си коментар ? Аз не виждам някъде унижение в коментара на Валверду. Но това явно е любима думичака на драскачите в гонг другата е "шок" Гарнирнирана с тъпи стати за модели все едно човек не може да влезне в профилите им и да разгледа снимките. Изобщо от както Домусага Ви купи май назначава мозъчни инвалиди.
То щото българските издания не лъжат нон стоп
Отново ли? Тя не спира да поства снимки , а вие това чакате за да напишете поредната тъпа статия
Гришо може да е невинен само че от него е тръгнала първоначално заразата , но с пренебрегването на мерките е виновен за разпространението.
ами това го знае всеки. Нищо ново не казва. А и гонг линкът за снимките е неактивен явно на време ви е усетила и блокирала достъпа
Айде сега е ред на Ботев да елиминира ЦСКА и да се повтори финала от миналата година
@DedMoroz Човек в еуфорията си може да каже всичко.
Значи я гонг да си обяснят заглавието как са го договорили без да са го убедили да премине при тях. Те Барса за много кинти ще продадат всеки без Меси.
Защо смятате, че тъжи? По-добре поствайте снимките без текст. Така нещата ще са много по - добре.
Беше ясно че е заразен.
@sto21 ххаха е как да няма бе Honda RB16 какъв цвят е според теб. Освен това е напълно прав!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А това с блесването на корта не е сигнал, че е болен от Ковид 19 . Той от доста време прави слаби мачове и от време на време някой силен да вдъхне напразна надежда у феновете си. Да го санкционират и това е .
Защо пак пишете тази новина? Преди 12 часа пак писахте същата новина!
  • 1