Продажен боклук. Първо бил фен на Интер, после на Рома, сега иска да се докопа до Юве като пак лъже, че им е фен. Следващите отбори на които ще фен ще са Милан,Барса,Реал. ПСж, Байерн. Но реално той е едно лайно което може да играе фетбол но ни можеш да размитош на ниго дали няма да се нацупи и да поиска трансфер изненадващо
@Kureishio Очакавали са класен играч стабилен ментално, но получиха дърт класен играч с ум на бебе
Така Уанда Нара не е порно актриса. Може да има някви клипове, но това не я прави порно актриса. Така че не е бивша порно актриса. Толкова години спамите с нея и пак не сте го научили.
@kontrol Когато чакаш затворен мач не оставяш играч като Роналдо на скамейката. Защото Роналдо ще повлича играчи и всички ще бъдат концентрирани да го пазят него итака ще се отварят пространства. Просто ако Роналдо бе на терена пакщяха да бият в редовното време, но с по малко голове. Просто тази Швейцария не бе на ниво да се противопостави на Португалия
@kakasia Няма да е лошо и той да почне да ги уважава. А не да си тръгва нацупен и после играчите да замазват положението,и то след такава разгромна победа. Роналдо вчера се държа все едно Португалия са загубили
То има ли избор какво да каже като се видя, че Португалия може без него.
Нищо ново.
Покойникът е Мино Райола.! Не погребвайте живите освен, освен ако не сте медия на мафията.
Камерун отпадат значи
стара статия тази снимка сме я гледали много пъти във вашия сайт.
Ааа какво? Neznaiko 1912 вика, че всяка жена е курва , а ти му отговаряш, че тази не го крие? Очевидно и двамата не сте в ред.
Дайте на бебто гола, че ще плаче . Асо някой досега е мислил, че Роналдо не и егоист ами в момента точно опровергава тези хора. Португалия се е класира за следващата фаза нещо много по важно от гола вчера. Имаш още поне 2 мача имаш време да вкараш голове да преследваш егоистичните си цели трай си и се радвай за съотборницете си. В момента равваля настроението в съблекалнята заради комплексите му.
Мрън, мрън. Фернандес каза няма значение важното е, че сме напред, но Роналдо мрън мрън. Сега ще се нацупи и ще реве
Русия ще гледа световно и европейско само по телевизора докато не прекрати военните действия.
Ами не се е нахвърлил на Меси. От къде решихте, че се е нахвърлил. Това е истината само тъп човек сравнява легенди. Това е по скоро обида за медиите и хората, които ги сравняват. Марадона си е Марадона , Меси си е Меси. Може да ги сравняваш само, ако са играли по едно и също време
Значи сега има само Португалия. Да видим дали ще замине за Щатите.
То ние не можем да му платим заплатата . За какво да го искаме.
С оглед отменените голове на Аржентина първото полувреме не се очакваше толкова бърз обрат. Треньорът на Аржентина сбърка със смените. Анхел Ди мария и ЛАутаро направи слабо второ полувреме и трябваше да бъдат заменени по рано. Като оставим това е хубаво, че има такива изненади.
Този сезон Юве няма да е претендент за титлата. Другият сезон да.
Самият факт, че не бе в групата за мачът с Торино показва, че Карсдорп е аут от РОма. Само не знам защо толкова дълго го търпяха.
Двамата са длъжни да си изгладят отношенията заради децата. А дали ще има нещо повече на никой не му дреме
@CTEoloAH Тук става въпрос за тези общности да имат равни права . За това са тези ленти и другите неща, които искат да носят футболистите. Сега планетата е пренаселена 8 милиарда са твърде много хора за тази планета , колкото повече хора толкова по бързо ресурсите на планетата се изчерпват. Такива общности които не могат да имат деца и се грижат (осиновяват) за вече родени и изоставени са от полза. Всички хора трябва да имат равни права. (без престъпниците за които трябва да бъде върнато смъртнотното наказание по всички страни)
Ако е катарец къде ще го депортират?
@kakasia Ами говори, че не можеш да избълваш неща преди световното и след това да се криеш и да мислиш, че няма да се отрази на атмосферата на отбора.
Браво Роналдо! Точно преди световното трябваше да дадеш скапаното интервю !
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Споко Бруно, Португалия няма да стигне до финала.
@kakasia Особено след като вкара вчера 2 гола макар и в контрола не мисля, че имаш поводи да ревеш срещу него.
@kakasia Трябва някой да спазва законите :D
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
  • 1