Илиев, глупак, Срещу твоя стил на игра какво друго освен късмет или статично положение да реши мача, бе олигофрен. Издухал те е ветъра покрай морето...
Само Пирин Оле!
@mr.gignac събирате вие смешковци. Добре, че са "чистите пари на Пеевски" иначе нямаше да ви има. Вие турци сте и на дебелия сте проституткитееее.....
@UndergroundOdessa Не не в ДПС-то ще седи по добре.
Циганинннн
Дано Путин дойде по-бързо и ве изтепа всичките до един. Майка ви мръсна крадлива, Ако бах Тошо беше тука ти торба с лайна ще беше в кремиковци. Умрете всички.
Членовете на ДПС(отбора на народа според тях), много започнаха да мочат. Изпълзяха от покрайнините на софия и айде вече са столичани в повече. Ах колко жалко е да си лвфска.
Избий ги всичките, мръсни говеда.
най-скъпия и най-слабия! Това е реалността. Ради Кирилов е 6 класи над него, да не говорим за Йомов.
@damyanov1963 е за вас и пеевски и легенда
Мръсна пияница. Никаква легенда не е този помак.
КЗБфс!!!
@NEBETO много комплекси, брато. Гледай си кабриото там и не се занимавай с Г олемите. Ще видим като дойде Бербо колко задължения има и вашето отборче, което никой не го иска, оп извинявам се освеен шиши, който ве спасява вечев два пъти. Дпсари, продадохте святото име на Апостола. Ви срам сте за наща родина позор сте за наще деца....
заради такива като теб, перука, стадионите са празни. Народа не те харесва и те мрази, от легенда се превърна в боклук.
тая недоклатена уруспия и спират кранчето и започва да реве. Говедата дано имат сълзи в резерв, че доста плач ще им се събере сега с новия министър.
мучете говеда, тепърва започва вашето... като започнете да си плащате наем за селското ви кабрио, с което се изгавриха с вас, тогава ще можете да коментирате другите.
@XOTAHCA_GGBG КККККЗЗЗЗЗЗЗЛЛЛЛЛЛЛ
Жоржиньо (Италия/Челси) е №1.
Кур за Нова.
какви са пък тия "нкп" че да отговарят на Стойчо. Шайка, която граде от собствения си отбор и после обвинява други за това. Жалки сини утрепки, когато държавата е стояла за ЦСКА той е печелил титли и е носил слава на България, когато вече 10 години зад вас освен да се краде и да се носят срам след срам на нашата държавица друго неможете да направите. Затова ще си останете жалки. КЗЛ.
какво знаете вие, прости рязани турцииии
Цяла България вижда алтернатива в теб, освен 241 идиота, прости селяндури.
Михайлов беше един от най-големите играчи на България, записал 102 мача за националния тим. това вече няма значение ще се запомни с помията и алкохола, който изпи и опетни името на футбола в България. Срам и Позор от един изкуфял алкохолик.
В група.
защото е курва на тиквата, като раева и ония пи;лигар от депото в надежда.
тия дървета и те не разбраха как победиха снощи. наред с оная пияница без коса. всички за са разтрел. Българския народ не заслужава да бъде така унижавам. ама нищо деня на страшния съд идва и ония от горе гледа. ще страдат и циганчето от сливен и неграмотния номер 7.
ще измием срама когато перуката го махнат от БФС. при всякакво друго положение срама само ще става по-голям и по-голям.
Бербатов Президент!
а засада кога???
@FootBalera с 5 спасени освен еднократна радост на народа нищо друго неможе да направи. виж обаче за 10 години съсипа всичко изградено преди това. ти най-вероятно си му дружка по чашка затова го подкрепяш. Тъп болярин!
  • 1