Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, изрази съжалението си, че тимът му не е успял да се възползва от неумението на ЦСКА да сътвори повече положения пред вратата на "моряците". 

„Едно статично положение реши мача. През първото полувреме създадоха няколко ситуации ЦСКА след директен футбол, но през второто полувреме коригирахме нещата и мисля, че стояхме много добре на терена. Те нямаха идея как да създадат положение и се справяхме добре, но трябваше да покажем една идея повече настоятелност, независимо, че играем в София. Получи се обратното, за съжаление. Видяхме съставът им, че играят с трима вътрешни халфове и това подсказваше, че ще има повече битка“.

„Създадохме напрежение, но не успяхме да довършим мача. Трябва да отчетем, че имахме и ограничения обаче – Закария и Сердюк бяха контузени. Все пак, можеше да създадем повече, тъй като в един момент ЦСКА наистина не знаеше как да ни пробие. Точно тогава падна гола и за това съжалявам“.

„ЦСКА изпълняваше добре статичните ситуации и имахме проблеми в дадени ситуации. През първото полувреме се водеше мачът на мускули, но през втората част печелихме повече първи и втори топки и донякъде ги изненадахме. Съдията се справи, освен в последната ситуация с Курьор, където можеше да е различно, ако беше пред нашата врата. Като цяло има доста съдийски грешки през сезона и това трябва да се анализира. Нужни са единни критерии в това отношение“, завърши Илиев.