@1973red Левски не е и на 50% от възможностите си, а ЦСКА-София игра на тавана на възможностите си. Успокой се, и по-зле ще става
@Rozova_Dolina_FC палячо, отървахте се
@Mitach Там, където е и титрето след ЦСКА. Група хора, представящи се за един вече закрит клуб. Е, не са...
@DUHAMO_Cqp я вземи им се обади на УЕФА да им обясниш как стоят нещата, че ти явно поевече ги разбираш
@sickOfItAll аз знам ,че феновете на 'Левски" събраха повече от едни други фенове за един автобус, на някакъв несъществуващ вече отбор.
@Rozova_Dolina_FC аре ,честито и на теб.
@Neznaiko1912 не си прав. Аз примерно съм си надвил на масрафа и си работя когато искам, ако искам, и без пари. Вярно е,че съм от едно друго поколение. сега е много изкривено всичко..Най-вече хората.
@vallige не я разбираш тази игра
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
До сега не бях гледал мач на Рома и ЦСКА-София тази година. Слабо първо полувреме. Тези от Рома сякаш за пръв път се срещат. ЦСКА-София бягат нанякъде, но накъде точно и те не знаят.
Аз друго виждам в резултатите, които сте сложили, което ме навежда на мисълта, че сте ги объркали. Както бъркате и цирковата трупа на Гришата с ЦСКА
@ddryanov ти малко осмисли написаното в статията и после коментирай
@bumerang58 нещо грешиш. Ако аз съм Евгени Минчев, то ти трябва да си Азис. И къде да бъдат изброените от теб, като двамата са ви треньори, единият уж някакъв собственик, а другите се продадоха на джуджето за пари.
@trichetiri7K0VSKI е не сте ми детската мечта. Каквото прочета за вас, това е.
@CSKAnaGANCHEV не,че ви следя развитието, но мисля,че тази вечер е най-глямото ви постижение от съдаването ви. Отделете му нужното внимание и продължавайте все така.
@CSKAnaGANCHEV Какви големи мачове сте правили вие,като сте на има-няма 6 години?
@trichetiri7K0VSKI е знаех си,че риплей е най-нормалния сред вас.Наистина не мога да повярвам,че е фен на Ганчевия цирк. Пак водопой,стадо,рога. Не може и културно да се заяждате.
@trichetiri7K0VSKI не знам. Ние за сега не мислим за евротурнири. Като му дойде времето ще видим. Може и с Мура да се паднем.
@Walkthroughmyeyes Докъдето стигнем-дотам. и да, Купа на загубеняците е ,ако все още не си разбрал.
@champoine1 Говорим за Купата на загубеняците. Шансът да им се паднат от тяхното ниво е доста голям.
@1973red не е привърженик на цирковата трупа. То си личи бот коментарите Адекватни и съвсем на място.
@trichetiri7K0VSKI Не съм останал с впечатление да е цсескар. Доста е нормален, а сред вашите привърженици такива са рядкост.
@champoine1 всеки може да коментира "каузата". А и гледайки класирането, отборът ти е на четвърта позиция. Посмали малко.
@Reckless за сега е така, но от българските отбори само Лудогорец що-годе нещо прави. Левски за сега крета, но пък виж, ЦСКА даже и на футболната картата го няма.
@casparcho последно, 20 или 40 години мъка го чака. И 40 млн. не можеш да напишеш ,иначе ги коментираш.
Линка, който сте сложили е за Уелс-Дания!
@champoine1 те в този сайт признават и ЦСКА-София за ЦСКА, така че нямай големи надежди за обективност.
@DUHAMO_Cdb единия(твоя) е на 368 позиция. Другия (дето ти се иска да е твой) е на 376 и няма изгледи да мръдне по-напред.
@DUHAMO_Cdb така го промени, че още ги води две ЦСКА. https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/tenyears/.Не мога да разбера, защо не се радваш на новия си клуб, а искаш да го пришиеш за някакъв друг?
@DUHAMO_Cdb може и в Мурска Субота да се премести, отношението ще е същото.
  • 1