Каквото повикало, такова се обадило :)
Анди Мъри не отпадна ли? С Камерън Нори ще играе Надал2 Алкараз
@ddryanov А то разходи няма. Само приходи. Що се гледа само плюса а минуса никъде го няма. Тези хора дза да изкарват първо трябва да вкарват то малко на се...кс прилича. Ама всички трябва да се учим от природата :)
Ми съчетанието на рускините не беше добро /на обръчи и бухалки/. Голямо бутане една в друга, никаква емоция и липса на синхрон. Освен екипите друго нищо впечатляващо. Дажи на италиянките беше по-добро. Тъй че да си търсят вината в тях, поне при ансамблите.
От днес съм атеист!!! Няма господ на тази земя, няма справедливост да знаете. Господа е с испанци французи англичани американци и т.н. ТОЙ не е с нас. Как може да даде на този некадърник победата, на това нагло лай..но, заедно с простият му чичо и всички в щаба където се кефеха на всяка непредизвикана грешка на нашето момче. КАК МОЖЕ ТОВА ДА Е ИСТИНА. Че игра Гришето игра, че заслужваще да бие заслужаваше, и защо момчето не го получи защо. НекадърникЪТ се израдва, както се радваше на точки на които всеки уважаващ се спортис щеше да ги има за лична обида ако ги спечели. Дано Маестрото ти го натъпче, ама до края с 3:0 да паднеш дано.
Браво Грише Браво момче, другият път на другият мейджър, дано да се срещнеш с мангалЪТ на РГ и там да му го върнеш, там където най ще го боли. Айдееееееее Гришо Мачкайййййййййййййй
Според мен по-важно е къде ще се играят мачовете? И тук Димитров няма вина, доколкото има информация ще се играят на "Българският" тенис център в Борисовата градина. Добре де Димитров не мисли за българия, ами тези дето ние ги храним защо не мислят. Колко мислите че хора мже да се съберат на тенис центъра 500 май горе долу. А колко ще искат да гледат? Пък можеше да бъде в Арена Армеец, хем може би Димитров щеше да дойде, пък и много хора щяхме да отидиме да гледаме. Така и така организацията е ясна нали турнир на шампионките гледахме там, и не беше зле даже много добра организация бяха направили.