Естествено е , че коментарът ми бе направен по време на почивката между двата тайма. но с тази игра въпреки двата гола вкарани на Ботев Вр няма да успее да вземе Купата...
@Ranilist Какво е това хапче??? Кои са евроидиоти??? Що за дума, имаш богата фантазия, съчиняваш нови думи, браво! Знам, че ако на финала "Левски" срещне ЦСКА-тирето червените ще ядат пердах, а кой е пил / не пил некакви хапчета, това не е интересно...
Вчера грандовете Левски и Лудогорец ни поднесоха голово шоу! Тия от ЦСКА как не могат и един гол да вкарат на Ботев Вр.? А си мечтаят Купата на страната да вземат...
Най-сетне! Успех сини лъвове!!!
@Bigi Ти си представител на голямото стадо от глупци в БГ, това е факт!
@Bigi Киносалоните са отворени при 30% посещаемост на зрители, а това прави 4кв.метра за един зрител при разредена публика, мунчо! Дискотеките все още не са отворени, до мен има една такава на 150 метра от вкъщи, ами със затворени кепенци е все още, но гледам, че вътре нещо ремонтират, боядисват, дезинфекцират...Ресторантите са отворени, тези които имат открити градини и тераси, вътре в салоните на ресторантите е подобно както е в киносалоните - масите са на разстояние 2 метра една от друга, а не както в миналото на 80 см. Аман от тъпаци и епидемиоразбирачи! Благодарение на крутите мерки взети от НОЩ и правителството България е една от държавите в Европа с най-малко жертви! Този факт глупаците в БГ не можаха да осмислят и продължават да реват!!!
Може и да е носител на Златната топка, но не може да се сравни с класата на световнопризнатите ОТ ЦЯЛ СВЯТ Георги Аспарухов - Гунди и Христо Стоичков!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Нищо особено не са направили ултрасите на "Левски". Ами както беше загатнато от други потребители, краят на Втората световна война не е чак толкова далеч. Да си припомним ония варвари английските и американските военни летци, които в късната есен на 1943 година/забележете!/ са бомбардирали цивилното и мирно население на малките градчета тогава Дупница и Враца и за загинали хиляди невинни български жертви. да ви припомня ли мили англофили, че на 3 май 1945 година град Дрезден беше опустошен от английски въздушни бомбардировки, при които загинаха хиляди цивилни германци, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НА 2 МАЙ ПРИЕМНИЦИТЕ НА ХИТЛЕР ОБЯВЯВАТ
Що, ти привърженик на "Ливърпул ли си?? та този отбор си плаща на съдиите бе, Мунчо! Не помниш ли мачовете му с "Лудогорец"? В евротурнир в груповата фаза преди няколко години съдиите в двата мача на Лудогорец с Ливърпул подариха на червените две измислени и несъществуващи дузпи срещу Лудогорец и тогава ...намразих Ливърпул! И ти помочко, прочети малко съвременна география на българия! От 30 години няма Карлуково. Това селище е с друго име.
Атлетико Мадрид смачка фасона на Ливърпул. чоло надигра именития си съперник треньора на Ливърпул Юрген Клоп с желязна дисциплина и дълбоко защитна тактика. Скромният и не блестящ със суперзвезди Атлетико Мадрид развенча соченият за суперфаворит Ливърпул. С този футбол, който демонстрираха срущу Атлетико М. не заслужаваха да станат шампиони и да вземат Купата на Шампионската лига.
@DANS Стискам ти ръката и ти свалям шапка! ти си истински цесекар, а такива хора са достойни за уважение и представят спортна българия у нас и по света по най-добрия начин!!! Не обичам ЦСКА, но дълбоко ги уважавам и бих желал нашият "Левски" да има истински двубои САМО с автентичния ЦСКА 1948. Виж ЦСКА-тирето-ловеч-Етрополе и т.н. ,този ГМО определено мразя!
@dinkobg Да, но не всички мюсюлмани! Ако си чел "Записките..." на Захари Стоянов, няма как да не си спомниш, че Левски се е крил от заптиетата, които го гонят в турски села и при турски овчари, като нито един етнически турчин, където се е крил левски, не го е предал на властите!!! Предава го българин по-късно край къкринското ханче. Така че, моля, не говори ксенофобски лъжи!
Това е така благодарение на вещото ръководство на премиера ген.Бойко Борисов и Националния Оперативен Щаб, под ръководството на проф.ген.Венцислав Мутафчийски!!! ТОВА СА ТОЧНИТЕ ХОРА НА ТОЧНОТО МЯСТО И В ТОЧНОТО ВРЕМЕ!!! Тези способни генерали ни спасиха от трагедията, сполетяла големите западни държави с жертвите на коронавируса.
Бойко борисов няколко пъти е казал, че симпатизира на "левски", но няма нищо общо с бакиите му! А колкото до изборите догодина, на парламентарните се очаква ГЕРБ да спечели безапелационно най-малко 40% от подадените гласове!!! ФК"Левски" не играе върху резултатите от вота. Най-големият фактор за спечелването на изборите догодина е това, че Б.Б. умело се справя със световните кризи, които идват и в България!!! Плез 2008-2011 го. бе световната финансова криза, големите западни страни като великобритания, Германия, Франция, Италия отчетоха нулев приръст на икономикана или лек спад, а в България 2010 и 2011 година имахме съотвиетно минимален ръст от 0,6% и 1%, при, забележете, световна рецесия! няколко години по-късно дойде в Европа световната мигрантска криза, при която стотици хиляди мигранти оказаха небивал натиск върху външните граници на Европейския съюз, а България е една от външните му граници. борисов успешно се справи и с тази криза!!!!! От миналана година България отчита НУЛЕВ НАТИСК на мигранти по нашите граници! За да дойде поредната световна трета криза с пандемията на коронавируса /Ковид 19/. Борисов с активната помощ на Националния оперативен щаб и неговия шеф ген. Мутафчийски преборва успешно и тази пендемична криза. Е, как Борисов да не спечели задаващите се парламентарни избори????
във ФК"Левски" е голяма кризата, но "левски" е частно търговско дружество и активите и пасивите на такова дружестно не се управляват от държавата/ясно е формулирано това в Търговския закон!/ И да иска, Борисов по закон НЯМА КАК да помогне на такова спортно дружество, което си е по същество частна фирма!
@HullCityFan Червен недорасляк! Делян Пеевски чрез дарението си за "лиевски" си направи прочута реклама, това е. ФК"Левски" след смяна на собствеността и прехвърлянето на мажоритарния пакет с акции ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН СПОНСОР, даже има желание за спонсорство голяма чужда фирма, която до 10 юни ще проучи всички финансови и юридически казуси с "Левски" и ако одобри ситуацията ще е може би трети СПОНСОР! Приказките ти, глупако червен, за ДПС и Пеевски е буря в чаша вода.
Гошо Петков! Благодаря ти много за хубавите думи, казани за любимия ми син отбор!!! Е, и ти макар че играеш в "Славия" в сърцето си дълбоко носиш любовта към "Левски" ! Та ти освен славист си и левскар! 10 години е твърде голям период от време в което си играл за "Левски". на мен лично след "Левски" най-симпатичен отбор в А група е точно Славия. Та нали и в Славия последните години като футболист игра нашата футболна легенда, незаменимият голаджия Наско Сираков. Когато на финала за Купата на България Славия ни отстрани и взе Купата, много ме заболя като левскар, но този факт не ме накара да намразя Славия. Беше честен и доблестен двубой, не мога да отрека, че Славия ми е много симпатичен отбор!
@toristo В новото време след 1990 година, след разпада на комунизма /слава Богу/ в Източна Европа, Мъри Стоилов беше великият треньор, който направи "Левски" страшилище не само за отборите от А група, но и за тези в Лига Европа!!! Спомни си под вещото ръководство на Мъри колко пъти "Левски" стана шампион на българия и колко купи взе...В европейските футболни турнири "Левски" направи фурор! "Левски" стигна до престижния четвъртфинал в Лига Европа и...тогава се намеси европейската футболна мафия. Когато на четвъртфинала "Левски" игра срещу немския гранд Шалке 04 съдията даде втори жълт/измислен и несъществуващ/ картон, който стана червен срещу именития и талантлив плеймейкър французина Седрик Бардон. Това беше един от най-добрите чужденци, играли по това време в "Левски", наред с Лусио Вагнер, Ричард Оромоигбе...Дойде ли Мъри Стоилов в "Левски" синият отбор ще стане шампион на България! Мъри НЕ Е НИКАКЪВ ПРЕДАТЕЛ за "Левски". Батков навремето направи така, че да го изгони и...Мъри направи футболни чудеса с отбора от Казахстан - Астана. Отборът Астана стана няколко пъти шампион на Казахстан, а не помня и колко пъти взе участие в Шампионска лига и Лига Европа...Мъри ако дойде вд "Левски" нашият отбор отново ще стане страшилище за конкурентите си!!!
@aleks71 не Бойко, а мутрата Черепа се подигра с "Левски"!!! Акцийте не са на Б.Б. след като той отказа да ги вземе от ръката на сашо диков - репортерът на мафията /Черепа и Цв.Василев/. Как може да си собственик на нещо/в случая акциите на "Левски", след като си ги отказал и не си ги взел/? Дето си написал тия дивотии, ти глупак ли си или тийнейджър???
Такива като футболния талант Камбуров ако нямат сериозни травми или заболявания спокойно биха могли да играят до 41-42 години!
@red1973 Ще ти отговоря само от мое име, а не от името на всички левскари. На мен ми беше страшно неприятно, когато автентичния ЦСКА фалира. "Левски" в лицето на истинския ЦСКА загуби един равностоен и стойностен кжнкурент! Без автентичния ЦСКА няма какво да си кривя душата, целият футбол в А група стана по-слаб, само...с един по-силен от другите отбори Лудогорец. Първенството в А група беше силно изродено. Не мога да гледам това ГМО ЦСКА-тирето, тоя фалшив ЦСКА. както виждаш, аз не съм се радвал за отпадането на автентичния ЦСКА в А група! Защото противоборството, феърплея и джентълментството вървят ръка за ръка! Казвам ти още веднъж, аз като левскар съжалявам, че фалира истинския ЦСКА.
Топ-престъпникът Божков повтаря безсмислените твърдения, че Б.Б. бил унищожил неговите фирми. Какво общо има изпълнителната власт със съдебната власт бе Ланкоолу? Нали съдът, прокуратурата и следствието подгониха Божков! Съдебната власт няма нищо общо с правителството. Пише го в първия закон на държавата - Конституция на Република България! Престъпник спонсор на "Левски" не ни е нужен! А само такъв с чисти пари.
@m65 Благодарение на талантливия и виртуозен голмайстор Стоичков България в САЩ` 94 стана четвърта сила по футбол!!! А голмайсторът на първенството беше Христо Стоичков. Това, че съм левскар, не означава да мразя големият Ицо.
@red1973 Подкрепям на сто процента всяка твоя дума тук сега. Аз самият съм левскар.
@Busato Ти Левски не го мисли! Гледай си червената кочина.
Според мен съобразно противоепидемиологичните мерки за сигурност би трябвало тези полуфинали да се играят в една среща и при това на празен стадион.
Да, добре е в бълг.национален отбор да играят бразилски добри играчи. Но играта на Вандерсон и Марселиньо, които играха в последните два мача на националите беше доста разочароваща за тяхната класа, особено тази на Марсо. Марсо не се раздаваше на терена, както играе например в Лудогорец...Ей, това е проблемът с тези бразилци. Като са от друг етнос, а са български граждани, как треньорът да може да ги убеди да играят на 100%, както във футболния им тим/напр.Лудогорец/?
Много футболни фенове мислим като теб, че Бате Жоро Дерменджиев е точният човек за трикольорите!
След време ще пише, че Румев Радев е бил най-слабият и най-недостойният президент на България. Миналата година все още имаше най-високият рейтинг в страната, но след онова новогодишно обръщение към българския народ на 31 декември 1919 година по телевизията рейтингът му се срина...Такъв президент-комунист не ни трябва!!! ОСТАВКА!
@Mariana74abvbg какъв е фатмакът с генералски пагон Р.Р.? Протеже на москва и говорител на БСП. това е един комунист, разделящ нацията ни. В неговите слова винаги има целевасочена критика срещу правителството на Бойко Борисов. Дори през декември 2019 год. има наглостта да заяви, че оттегля доверието си от кабинета Борисов. кой си ти бе ланкоолу? ти като президент имаш преди всичко представителни функции и вместо да обединява страната, президентът я разделя на подкрепящи правителството и протестиращи. И Иисус Христос да стане премиер на България, пак ще има недоволни, злобни, завистливи и деструктивномислещи хора. А Радев е точно от този тип хора. Радев е вреден за България! Да се маха, има организиран протест срещу него! Събират се подписи, защото той е подставено лице, не е истински президент за страната ни. Днешният президент е най-слабият от 1990 год. до сега.
  • 1