Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, разкри, че английският гранд Тотнъм е предложил пари, за да може двубоят между двата тима да се изиграе в Лондон. Жребият отреди пловдивчани да посрещнат "шпорите" на "Лаута" в мач от втори квалификационен кръг на Лига Европа. 

"Имаше предложение от Тотнъм да играем там, но аз им казах да им отговорят бързо, че ние не играем за пари, а за удоволствие. Ние сме българи, паднал ни се е шансът тук и мачът ще се играе на българска земя", отсече Крушарски. 

20 снимки

"Телевизии за без пари колкото искаш. Само една телевизия дава пари. Няма да я скрия. Те идват с оферти за България, това е Нова ТВ. Всички други искат да ни дават рекламно време по време на мача. По време на мача рекламното време е мое, мачът е мой. Ако някой дава пари, нека наддава, да ги даде и да вземе правата. Засега само Нова ТВ дава пари", заяви Крушарски пред Plovdiv24.bg.

"Чудото е ясно. Че ще ги бием, ще ги бием. Въпросът е с колко. Сега всички ще почнат с това, че съм луд, селянин, простак и т.н. Това, което става, е показно за цяла България. Всичко става с търпение и много ред", завърши собственикът на "смърфовете".