УЕФА и БФС не разбират коя титла би била следваща. На наркоманизираните купени фенове от гнома им трябва само някой да ги лъже ...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ... добре че Моуриньо не чете гонг.бг ;)
Откога една шампионска титла в България се брой за 32? Явно нито БФС, нито УЕФА, нито микренския не знаят кой е този отбор, след като всичките виждат в него Литекс. А този отбор май имаше 4 титли, но пък той беше преименуван на друг отбор с тире, който няма нито една титла или купа на България. От къде този господин смята, че спечелвайки една ще му станат 32? Май има нужда от медикаменти ... или урок по математика?
Десподов, а на Литекс какво приляга. Я питай БФС в кой отбор играеш? А и както трупате дългове, скоро да не основете някое друго ЦСКА този път с друго окончание ....
След 69 години имате право да празнувате 70 годишнина ( ако изобщо съществувате тогава ).
Дано може да се вярва на г-н Боримиров и да не се случи Гаджев да се върне в Левски.
Мехди, трябваше да излезеш и да го кажеш, за да го знаем. Нормалните фенове те разбираме напълно и нямаше да те упрекваме за това, което направиха срещу теб. Просто трябваше да го кажеш преди подготовката, за да се знае и да се работи по този въпрос. Не изглежда професионално ако е истина, че ден преди да напуснеш Правец си казал на треньора, че ще градите силен отбор.
По-важния въпрос е: А Митов влиза ли в плановете на Левски?
Догодина едва ли, но ситуацията се размирисва с пълна сила и може бая да се осере още сега. От чудене в БФС да угодят на всички, така са нагазили в лайната, че като нищо трябва да им вземат и лиценз и всичко. Време е да се закрие тая пущина и да се започва от нула ...
Редно е да се драснат два реда в УЕФА и да се попита кой правилник трябва да се спазва!
Къде е сега превазбудения г-н Александров от снощи? Голямо грухтене снощи, а днес цъфна истината. Къде сте сега да коментирате г-н Александров? А тази новина как ще я коментирате, моля? Да видим сега какво ще кажете? Вероятно, че тия от УЕФА нищо не разбират и пак унеправданите футболисти от Ловешко-Етрополската трупа са били 69 годишен отбор с традиции и купи и титли. Долна крадлива пастмина начело с " бизнесмена " от село Микре. Дано поне на УЕФА да повярвате? На БФС вече никой не вярва ...
Слабо " Квичите " г-н Александров. Не е достатъчно силно за стандартите на селското джудже от Микре. Продадохте се на гнома и сега се опитвате да обяснявате как това бил някакъв отбор на който симпатизирате. Какво уважение към тия хора, който били на стадиона? А защо не погледнете тия, който не са били на стадиона от повече от година? Защо не говориш за тях? Тези хора, който никога няма да признаят това за техния отбор който са подкрепяли с десетилетия? Каква Европа, какви пет лева? С какво право ще отидете в Европа? Перуци каква поредна простотия ще измисли за да Ви вкара там? Много е интерестно сега как ще се издънят с това, защото последния път минаха между капките, но УЕФА едва ли ще се излъже два пъти. Но по-добре да се излъже, та да се вземе веднъж за винаги лиценза на това пропаднало БФС и да се приключи. Крайно време е всичко това да престане. А Вие г-н Александров продължавайте да повтаряте каквото си искате. Никой не Ви слуша вече. Лошото е, че като ръководител на сайта гонг.бг го направихте долен новинарски сайт, който пише само и единствено лъжи за този отбор. Как пък не Ви хвана срам да пишете само глупости и лъжи? Убихте всичко градено с години? Името на този сайт пропада постоянно с простотията Ви!!! Този отбор е толкова цска, колкото " бизнесмена " от село Микре е честен човек. А Вие сте му се продали като Перуци и цялата пасмина на гелосаната делиорманска мастия ... Продължавайте да си " квичите ". Така само показвате безпомощтност и колко това което защитавете изобщо не е това което убеждавате всички че е. ЛИТЕКС не е цска и никога няма да бъде. ЦСКА умря! И ЦСКА умря заради некадърността на ръководството и от години!!! ЦСКА умря и заради такива като Вас, който прикриваха измамите с години на управляващите и обясняваха как всичко е наред. Е, не е. Такива като Вас убиха ЦСКА, а сега помагат на измамника от с. Микре да извършва далавери. А такива като Вас г-н Александров му помагате да прикрива следите. Ама нищо, като го приберът от прокоратурата, тогава ще Ви питам кой друг отбор ще припознаете и ще ни убеждавате, че той ще е поредния " истински " цска.
Явно в сайта " гонг.бг " се взимат бонуси за задоволяване на ръководния " Орган " - г-н Николай Александров. Неговото задоволяване става с писане на положителни статии за Микренско Етрополската трупа с пълководец от село Микре. Честито г-н Опренов! Вързахте бонуса за този месец с тази статия, в която за ваше съжаление няма нито един ред истина. Вашето писане на глупости отблъсква голяма част от четящите този сайт и плюе по изгражданото с годините име. Статията Ви е достойна за други медии в който същите започват с думите " Както ..... първи написа ". Това какво казват от ФИФА, УЕФА, правилници и прочея е без значение. Важното е да се пише как тия измамници имали шанс да играят в Лига Европа. Е не, нямат шанс да играят защото правилниците точно и ясно описват кой отбори не могат да бъдат класирани за този турнир, независимо всичките галимации който се извършиха миналата година, за да може този новосформиран отбор да присъства в така наречената Първа Професионална Лига с абривиатура в заглавието - цска.
Нито Литекс Ловеч - Левски е било вечно дерби, Нито Чавдар Етро Поле - Левски е било вечно дерби. Не знам тогава как отбор създаден от тези два отбора се смята за участник във вечно дерби. 0 участници във вечно дерби ( Литекс Ловеч ) + 0 участника във вечно дерби ( Чавдар Етро Поле ) = 0 участника във вечното дерби. Левски е единствения останал участник в така споменатия мач!!! Разбираме журналистите от Гонг че забравят, но не се притеснявайте - ВЕЧНО ще Ви го напомняме!
Моля те, играй в чужбина и не се връщай в Левски. Спаси ни от това отново да те " Изтърпим до лятото ...".
Уважаема г-жо Младенова. Отбора с който играе Левски е ЦСКА-София. Има голяма разлика с отбора който се поставили във видеото. Също така, същия този отбор не притежава тази емблема която сте сложили. Всъщтност той няма емблема. За справка проверете сайта на УЕФА. Престанете с това постоянно налагане, че това е отбора ЦСКА. Не е! И никога няма да бъде! Това е преименуван отбор на Литекс Ловеч и докаран в София, закупен от Чавдар Етрополе. Никога няма да бъде забравено това и никога няма да Ви бъде простено че налагате обратното. И винаги ще Ви бъде припомняно!!!
Освен точките, който ще изгубят останалите играчи, за да влезе в Топ 10 Григор трябва да стигне поне до Финал. Още не е почнал турнира, той вече е на финал и го печели за да влезе в Топ 10 ...
Гонг, престанете с глупостите къде може да бъде ако спечели поредния турнир. Оставете момчето да играе и да си постига победите, а не само да смятате какво ще стане ако победи този и онзи. По този начин само му вредите. Аман вече от подобен тип статии.
Пак набляга на снимките. Дано наблегне и на игрите на корта.
Интересно как отбор на по-малко от 1 година, празнува 35-та годишнина от събитие и също така се готви да представи емблема с която да отрази 70 годишнина. Странни неща се случват!
А защо не извадиха отбора при такова съдийство? Знаят как се прави като извадиха оранжевият отбор. Сега разликата е само едни екипи - не са оранжеви, а са червени ...
И как така такава статия, биде махната от първата страница на сайта, за да не се коментира отдолу. Александров, събуди се и прочете истината отдолу и веднага нареди статията да се махне от първата страница? Продажно журналистче, което от една година повтаря като развален грамофон, че това било ЦСКА. Е не е, не е ЦСКА, нищо че го кръстиха ЦСКА-София. Няма нищо общо, няма и да има. Не смееш да кажеш истината, че иначе ще ти вземат акредитацийката за стадинЪт на Армията, нали? От УЕФА Ви го повтарят постоянно, но Вие тъпо и упорито повтаряте че това е истинския ЦСКА. Е не е - той умря, фалира и приключи с футбола. Сега върнете статията най-отгоре в сайта за да може повече хора да прочетат и напишат мнение отдолу под нея. Така и така като Ви задаваме въпроси не отговаряте на тях, поне оставете статията да се чете от всички и всеки да види коментарите отдолу под нея. И пак питам - Къде беше в събота Стойкас Стойлас да извади отбора при това безобразно купено съдийство в ущърб на Микренско хибридното сборище на футболисти наречено ЦСКА - София?
Те от наШето БФС трева не пасат, а прибират комисионни. Тоя хибрид няма да изкара три години, така че това недоразумение няма да играе в Европа. А защо играе в ППЛ, ами защото г-н Ганчев си е платил на този и онзи и проблема е не че е платил, а че има кой да му вземе парите.

Другия въпрос е - След като в събота бяха толкова недоволни от съдийството срещу Лудогорец, защо тогава Стойкас Стойлас не извади отбора? Нали знае много добре как се прави! Трупата е същата, така че и футболистите знаят много добре как се излиза, защото са оранжевите футболисти облечени с червени фанелки с открадната емблема без да имат право да я ползват!
Ще им пускате ли за да ги възраждате? Какво очаквате да възродите на Българския футбол след като във Вашия отбор няма никакви Българи?
Ако държите да Ви гледаме, да сложите другия път един микрофон в помещението в което снимате. Чували ли сте звука на тези два епизода? Иначе за националния отбор - дано не е поредния фишек, срещу отбор и пак да почнем да редим класиране. И за Гришо ( този монаковски каун ), две вечери последно вися да го гледам - срещу Сок поне желание показваше. Срещу този нищо не показа, нада. А Вие г-да спрете да смятате как като бие тоя и ония и ще играе с Надал или Федерер. Няма да играе докато не разбере, че излиза на корта да бие, а не да отмята номера. Та малко по-обрано с коментарите преди срещите, защото се излагате вече. И по-внимателно с микрофоните следващия път, че нищо не Ви се разбира ...
Повторена 1000 пъти лъжата че това е истински отбор на армията, доведе до това да спре да се изтъква това, че всъщност този отбор е хибридно образувание със сменено име. Всички платени журналисти не спряха да го повтарят, дори и г-н Русев вече не изрича името на отбора по правилния начин, а именно ЦСКА-София. Само Вълчев продължава да го изрича правилно в спортно шоу гонг, когато има коментари ... УЕФА ги познава като новосформиран отбор, ама тука в България се натяква че това е стария отбор на ЦСКА. Е не е ... и никога няма да бъде. Този отбор няма нищо общо с ЦСКА, само откраднати имена и ползване на базите след поредните далавери в тази държава ...
Твърдо Григор. Тия Луноходец да си заминават в Разград и да не идват в София изобщо, освен като гастуват на Софийски отбор. Довечера като имат 10 000 човека на стадиона макс, ще видят реалния интерес към тях какъв е. Дори и 10 000 ще са им много, ама то от тях 5000 билета ще са подаръци от отбора, за да има все някой на Националния стадион.
Подкрепям мнение 1 в коментарите на 100%. За мнение 2 - дразнещо е видеата във всяка статия а и да се пускат автоматично. Коментарната рубрика на Томислав Русев и Николай Александров не е лоша, но да се хвалят с гледания е малко смешно, като се има предвид, че епизода им поставен в 20 теми, кайто като се отворят тръгва автоматично и гаранция отчита гледане е смешно. Ясно, че е стратегия за трупане на гледания, но те не са реални и са наистина дразнещи. Изключително много правописни гришки в статиите, заглавия и съдържание. Нивото е паднало адски много спрямо едно време.

Няма да подмина и тенденционното налагане на името на отбора на ЦСКА-София, а именно да се налага, че това е ЦСКА и той е автентичния такъв отбор. Еми не е така драги " журналисти ". Натягането на шефа на сайта Николай Александров да се радва, че има ЦСКА като виден нескрит фен е грозно. Е и акредитацииките за Армията са скъпи, та не можете като вашите колеги от спортал и топспорт да бъдете колегиални и да изписвате правилно името на отбора изкуствено създаден от Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе. Просто е крайно време да свалите червените и сините очила и да бъдете обективни. Нарочно казах и сините очила, доста статии и за Левски и ЦСКА-София са натрапващи и тенденционни. Бъдете по-обективни.

Първото Ви място, не е от Вашето високо ниво. Първото Ви място е от ниското ниво на останалите сайтове и откровенното им отношение към определени отбори да ги отразяват адекватно и съответно обаждането което са получили от определени места, да внимават грешните сайтове да не попаднат на първото място. И така един по един отпадат сайтовете който стават за четене.
Пояснявайте кое цска, че това Ловешко хибридно дружество не е ЦСКА. Това е преименуван сбирщайн от ловешко етрополски далавераджий.
Литекс Етрополе преименуван на ЦСКА - София.
  • 2