1-2 глупави момчета разрушават голямата история на Левски. Това заяви Мехди Бурабия в откровено интервю за NOVA, в което призна, че голямата причина да си тръгне от клуба е конфликтът с феновете на клуба.

Както е известно, след поражението от ЦСКА, фенове на Левски нахлуха на терена и поискаха от Бурабия и част от останалите футболисти да съблекат фланелките си.

„2 години и половина съм в България и наистина гледах за нещо различно. Но основната причина да си тръгна беше проблемът с феновете. Това ме огорчи доста. Моето семейство беше на стадиона, моите родители също”, заяви Бурабия.

Официално: Левски продаде Бурабия

„Казах на ръководството, че основната причина да се махна е, защото ние не сме едно цяло с феновете. След инцидента не мога да се чувствам напълно сигурен, не се чувствам като част от тях. Едни ме критикуват, а други ме подкрепят. Все още харесвам феновете на Левски, но може би едно или две глупави момчета развалят голямата история на клуба”, допълни новият футболист на Коняспор.

Бурабия: Положих много усилия, за да стигна до тук

Цялото интервю с Мехди Бурабия можете да видите преди двубоя между Левски и Сутиеска в четвъртък, който ще бъде излъчван по DIEMA SPORT.

Левски изпрати с почести Бурабия, той пожела късмет