Телекомуникационната компания Мтел ще бъде генерален спонсор на футболен клуб ЦСКА и през следващия сезон, обявиха представители на телекома и клуба по време на пресконференция на стадион „Българска армия".

Първият отбор на ЦСКА бе награден със специални подаръци за доброто представяне през сезон 2016/17. Всеки от играчите получи уникална бройка от един от най-актуалните модели смартфони в момента, гравирана с емблемата на клуба и името на съответния футболист.

Тази вечер ЦСКА и Берое се изправят един срещу друг в контролна среща, която бъде излъчена пряко по телевизия DIEMA SPORT от 20 часа.

Ще можете да гледате контролата и в GONG PLAY.

Партньорство между Мтел и ЦСКА стартира през септември 2016 г., като за по-малко от година телекомът осигури безплатни разговори между феновете на ЦСКА, неограничен интернет трафик към сайта на клуба, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и специални отстъпки за фенове на отбора в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб.

Подкрепата за ЦСКА е част от дългосрочната стратегия на компанията да подкрепя спорта и в частност футбола в България, пише официалният сайт на ЦСКА.

ЦСКА - Берое и представянето на "червените" по DIEMA SPORT

„Убеден съм, че след доброто представяне през този сезон, ЦСКА ще се цели още по-високо догодина, защото манталитетът е това, което отличава истинските шампиони от добрите отбори. А ЦСКА винаги е бил с манталитет на победител. Това е и нещото към което и ние в Мтел се стремим - да бъдем първи в това, което предлагаме", сподели Симеон Донев, старши директор „Маркетинг" в Мтел.

„За нас е чест, че Мтел реши да продължи сътрудничеството си с ЦСКА. Няма как да не сме радостни от факта, че името на най-големия български телеком за втора поредна година ще грее на нашите фланелки. Всички в клуба сме единодушни, че с Мтел изградихме едно изключително полезно партньорство, което се надявам да се превърне в дългогодишно. Нека си пожелаем един успешен сезон, в края на който да се поздравим с 32-ра шампионска титла на България", заяви изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов.