Срамота! Кой ти направи осветлението бе, разсипник?! какво е дала държавата на Левски, че не сеща? Да не е дала 15 или 25 милиона, като на Ботев и Локомотив?
Защо прокуратурата не повдига обвинение за нарушаване на права на изпращача? Тазки компания DHL утре може да ти ЕГН на всеки, който има човек в нея. Не ползвайте повече тази смотана компания - явни там могат и да ти отворят пратката, за да кажат на своя човек какво има. Къде спи прокурора? Или то в България само определени хора се преследват от прокуратурата - според поръчката?
Защо прокуратурата не повдига обвинение за нарушаване на права на изпращача? Тазки компания DHL утре може да ти ЕГН на всеки, който има човек в нея. Не ползвайте повече тази смотана компания - явни там могат и да ти отворят пратката, за да кажат на своя човек какво има. Къде спи прокурора? Или то в България само определени хора се преследват от прокуратурата - според поръчката?
За това няма да има български играчи във водещите ни отбори и после ще ревем, че вземали евтини чужденци. Ами ще вземат - Левски искаше и Минчев, и Неделев, и Димитров и други българи, но им лепнаха цена от 1 милиона и нагоре. Левски за по 600 000 лева лева взе Ейолфсон, Тиам, Робърта - естествено, че отборите ще предпочетат чужденец на двойно по-ниска цена и не по-слаб от родните "таланти", дето са такива таланти, че като отидат в чужбина и са резерви във Втора лига.
Пичурлетки, в Първа лига вече има 2 отбора са името ЦСКА, за това си ги пишете с пълните имена - ЦСКА-София и ЦСКА01948. За Ботев да не би да пишете без уточнявате от кой град е? Или пък сте пълни смешници и некадърници и не правите разлика? Риторичен въпрос.
И какво ги интересува журналята какви данъци ще плати Наско? Като ви гледам - не следите какви данъци плаща Лудогорец, на какви заплати си осигуряват футболистите и това, че Лудогорец има 30 милиона дългове - толкова, колкото Левски и ЦСКА-София. Всичко се вижда в отчетите на отбора, ама вие тях не ги коментирате - само тия на Левски се коментират. Че чак данъците на Наско са замислили, да ви таковам и в поръчковите журналя!
Прав е - едните са наследника на ЦСКА, а другите са ЛИтекс с тире.
Ако бюджетът му не беше тройно по-голям от другите родни отбори и не вземаше 3 пъти по-скъпи футболисти, дали таз структура щеше да окаже чк такова значение? Дали този треньор, който даже не знае български, е толкова добре запознат със структурата на другите отбори? Даже не знае какви са позициите на собственика в държавата и БФС. Какво повече да коментираме за една заблудена овца?
А лекари, полицаи, продавачи в магазина, хората в цеха на поточната линия - те не са ли изложени на опасност от заразяване и смътен случай? Или щом ти обслужват задника - може, важното е да ни си ти.
Ами то и Божков каза, че не дължи никакви пари. Прокуратурата вече така ли ще я кара? Кой какво казал и отговорил. Провекра на твърденията на Божков няма ли да има ли тя действа само избирателно - каквото й наредят като поръчка "отгоре"?
Вие отказахте на Божков, но застанахте на страната на един друг, който сега не иска акции. Вие все пак взехте страна в тази война и това достатъчно ви компрометира. И не виждам как помогнахте на Левски, като си избрахте страна.
Е, кой да разследва, като всички са зависими от едни и същи хора и са навързани като свински черва?
И как да видим разликата, като сте задраскали и двата подписа?
Пишете глупости! Диков каза, че ще предаде акциите на Колев за съхранение в касата на клуба, а не, че Колев собственик на Левски.
ПОнеже сте големи професионалисти - на кое ЦСКА? Защото те са две, Но нито един отбор не се казва ЦСКА - единият е ЦСКА-София, а другият е ЦСКА 1948. До тук показвате непрофесионализъм и некомпетентност. Да не говорим, че не виждам никъде в статията Антов да е наречен Вундеркинд от медията в Инстаграм. Нещо повече - там се говори и за Минчев, както за Антов, но това услужливо го пропускате. Под чия диктовка и в чий интерес е писан този материал? Читателите се сещат вече.
Найденов е хубаво да научи роднините връзки - след като е братовчедка на бившата съпруга на Диков, тази жена не е роднина на Сащо Диков и те нямат родствена връзка. Говорителят на прокуратурата пак се изложи.
Г-н Добрев, като левскар Септември ми е симпатичен отбор, но няма никакви прдпоставки да се играе такъв измислен бараж. Такова чудо като бараж по правилника за Втора лига няма. Или се играят всички мачове до края, или се спира сега. По каква причина трябва да играете бараж с ЦСКА1948? Те са първи в класирането дори да биете в отложения мач с 200:00. Посочете една лгочина причина да играете барац с ЦСКА 1948? В Югозапдна Трета лига има логика за бараж, защото втория има мач по-малко и с него може да мине първия. Но вие и с отложения мач не можете да минете първия. Не е коректно и мъжкарско.
@didami84 - тия писания не говорят никак добре за феновете на Лудогорец. Само каляш реномето на отбора си с това ниво. Дали Божков щеше до скоро да е най-богатия българин, ако не знаеше как да управлява бизнеса си? Дали 30 години щеше да е на върха? Дали щеше да продаде толкова успещно първата си голяма фирма - Еврофутбол и да спечели милиони от нея? Дали толкова успешно щеше да върви Националната лотария и 7777, Бул Инс, казината и т.н.? Дали щеше да си позоволи да влага пари колкото вашия собственик, ако беше толкова некадърен? Я ми покажи Търговския регистър - колко фалирали фирми има Божков, че не се сещам? А къде е мястото на най-титулувания отбор на България, отбор на 106 години, а не с 9-годишно присъствие в А група, отбор, който е побеждавал колоси на Европа като Аякс, Барселона, Атлетико Мадрид, немския шампион Щутгарт, Олимпик Марсилия, Лацио, Спортинг, Глазгоу Рейнджърс, достигал 5 1/4 финала в Европа - все неща, за които твоето богато отборче все още може само да мечтае - и като калсиране в евротурнирите, и като победи над водещи отбои (каквито хич нямате) - това не може да го каже фен на първеню, което дори една декада още не изкарало в А група.
Вярно е, но нима ходенето на работа всеки ден на обикновения човек не може да му коства живота? Откога футболистите са по-висша класа хора и те имат повече права за здравето и живота си? АКо догодина има още нови случаи, повече няма да се играе футбол ли, какво ли?
Естествено, че Левски е по-значим.
А Цветомир Найденов е чист, като момина сълза - той в живота си бизнес с Божков никога не е въртял и пари благодарение на Божков никога не е правил. Под 10 милиона не се броят,.
Сайтът blue.bear,bg постави Дамата на Златните топки за 1994г. да чисти тоалетните на барцилона. Кога ще ми публикувате класацията като най-значимата спортна класация? Защото тя не се различава по авторитет от тая на мега- хипер ултра- суперизвестния бразилски анонимник.? Или не е сред поръчките ви?
Значи, виж сега - ти не можеш да накараш и германчета, англичанчета, италианчета и т.н. да станат от компютрите си и да излязат на игрището в квартала и това няма нищо общо с идоли, качество на фубола и т.н., а е до съвременната всеобща маниащина на младежта по компютри, а не по реални дейстия. Що се отнася до отрезвяване, криза, щнощи - това е по цял свят, не само у нас - колко собствени юнощи има във водещите отбори на Запад - Реал, Барселона, ПСЖ, Ювентус, Челси, Сити Ливърпул и т.н.? Това си е тенденция в цял свят, не само у нас. Кризата ще отрезви света като цяло, а ние не сме някакъв изрод, който да е по-различен от тях.
А фалиралия ЦСКА - кога?
Днес а едни, утре са други.... на всеки му идва редът.
Моля? Вие запознати ли с те с критериите, при които една фирма трябва да поиска процедура по несъстоятелност, че пишете глупости? Какво общо има извънредното положение и оставките с това? Пълни глупости!
Че те и обвиненията на прокуратурата са смешни, лъжливи и неверни. Само дето едните са прикрити от закона. Няма такава държава, няма такава правова система. Каква е разликата с 1945 и Народния съд? Само името на партията.
БФС са шайка смешници, които освен да лапат държавни и наши пари, друго не знаят - прехвърлиха топката и отговорността на отборите, които естествено си гледат интересите. ВЪв Франция, Холандия и Белгия федерациите застанаха като мъже и взеха решение, за което носят отговорност, Нашите се свиха като мишки, но но продължават да лапат нашите пари по мярката 60/40. Върнете парите на народа, некадърници!
Логично - в тази финансова криза за отборите, да имаш такъв добър безплатен нападател си е богатство.
Само едно уточнение - Златната топка през 2010 му беше смешно подарена, след като Снайдер беше най-добиря през цялата година, спечелвайки ШЛ, титла на Италия и докарвайки Холандия до финала на СП в ЮАР, където Меси игра слабо, както винаги за националния.
  • 1