@g_d_i Къораво говедо - там пише - 28 000 000 ..................Пот и колкото са вашите дългове , без да сте си платили стадиона !
@Sin_Kiustendil А колко платихте за Обора ? А на НАП ? защо сьществувате още ?
@sto21 Има ли значение дали караш Мерцедес или Жигули ? Нали все караш..................За вьзможностите се сьди по постиженията . Дали си изкачил Еверест или Вихрен - за тебе е едно и сьщо ???? Саше.....
@djugs А вашите даже не ги и купуват , сьбират ги под сенките :)
@bsz1916 А защо броиш Левси от 1914 , като до преди 30 тина години беше Левски Спартак , Витоша , и тн?. Не е ли много говеждо едно такова отношение ?! А ако НАП и всички които са ви осьдили си поискат веднага парите , ще играете финал в зоните , за квартална купа!
Интересно - обикновено дават повторението от ВАР с линиите , за засада хващат и наклона на тялото - а тук не дадоха нищо ?!
Какво реват - армията да се предава , и войната спира ! Тръгнали са да се разправят сьс Световна сила за сметка на Европа....... Като продаваха руснаците на американците - не реваха......
@Bg.gong Някой да те е ръгал с остена да мучиш ?! :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@DimoDochev Има един Литекс в Б група , кой какво е припознал е само в говеждата ти глава . Особено след като си припознал 5-6 клуба за да си докараш 100 годишна история , в която няма нищо забележително.......а и вероятно скоро ще приключи!
Как го видя това нарушение тоя сьдия не е ясно - пред него има човек , а страничния е много назад..... Освен че играча на Арда отскочи за топката - надали щеше да успее ако беше дьржан!!!.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Абе писател , къорав ли си , тъпо говедо ли си , или и двете ?!
Като че преди Бербо страшно много вкарваха , а и за две седмици в месеца колко ли са научили , ако вече не са го знаели........
@peliforewer Бъркаш , най-слабия отбор се падна на Славия , чичо Венци добре е платил :) :) :) ама ще изнудят сьдията , та ще е интересно.....
@champoine1 А вие с какво плащате като нямате пари ? С дупе ли ? Монтана легна , Берое легна , Черно море легна , съдиите легнаха - срещу числото и Етър..... Иначе да сте изпаднали вече ..........
@nedevbs Казал болния мозък !
@XOTAHCA_BG ХотАНУС , От това дето написа бившия ви изпълнителен директор не ти ли стана ясно кой и защо е отбор на всички власти ? Колко тъпо говедо трябва да си за да не разбереш че държавата ти е дала БЕЗВЪЗМЕЗДНО стадион за ползване ? ЦСКА го фалираха именно за дьлговете за наем на Армията , ама как ли да го разбереш ? В момента сьщата държава ви чака с неизплатени данъци и осигуровки, за които трябваше да сте закрити отдавна ако аршина беше за всички един и сьщ ! А кокала какво е според тебе - светата Дева може би ? Батков сигурно забогатя от бракоразводни дела ? Русев ? Като всичките вманиачени говеда ти си една гнусна минетчииска лайняня муцуна !
@bvago1 Как да нямаш комплекси , като за 100 години си произвел само световно неизвестни кадри , а други само за 50 - Европеиски шампиони , носители на златни топки ....... А вие си носите само вашите топки , и то не на правилното място...... А може и да е единственото правилно - в г....за :) :) :)
За тъпаците драскащи за Гонг- ясно е по драсканиците ви че сте говеда . Как видяхте всички че Кери игра с ръка , а не видяхте че преди него играча на Царско село удари топката с лакът ????!!!! Или понеже гледната ви точка е от позиция четири крака , та неговото го броите за крак ??????
@bzn Не ходатаиства пич - комисионни , мениджъри - кинти......Кой кого къде и как може да продаде.....
@Blyablya Само дето атакуващия играч играе с топката след като двама играчи на противника са играли с нея..............
@Sole Тогава обаче и дузпите и нарушенията ще станат явни......
@bozovt За кого свирят бе , малоумници ??!!! Ти и другите двама коментатори ? Каква е тая дузпа за Етър ? Защо не даде дузпа в пподължението за ЦСКА при удар сбутоните напред в наказателното поле ? И какви картони спести на Етър ?! Или обезщетиха Етър за това че ги прецакаха срещу Левски ???
@Rambaldievskievichus А ти си много сложен , явно си кореняк Софиянец от ПодУяне.......
@GoshP Научете се да пишете правилно преди да плюете другите! :) :) :)
@cookies Еле на три мастики......
@teerr Пишеш ги толкова "купечки" , че сам не разбираш какво значат..........
А кой плаща наем за стадион ?
@garry.r Само вие двамата не сте разбрали че ББ е лефскар.............
  • 1