Нападателите на Етър са пълна нула, откакто Димитър Бербатов влезе в треньорския щаб на клуба, пише "Мач Телеграф". Бившият таран на Манчестър Юнайтед беше назначен наскоро за наставник на атаката на стадион "Ивайло". Статутът на Митко е специален. Той е при "болярите" най-вече, за да натрупа стаж, който да му позволи да кандидатства за ПРО лиценз. Освен това той е на седмичен цикъл в Етър - 7 дни е на стадиона, а след това толкова го няма.

Ефектът от работата на Бербатов обаче на този етап е негативен. От момента, в който беше обявено, че Митко поема атаката на тима, отборът е вкарал само един гол в четири мача и той е на името на защитника Пламен Крачуов. В тази връзка един от феновете на Етър - Цветан Червенков, призова Бербатов да не получава треньорски лиценз. "Ще оставим треньора на нападателите без лиценз...4 мача - 1 гол от защитник...", написа привърженикът над "виолетовите" на официалната страница на клуба във Фейсбук.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.