Сакраменто Кинс и Александър Везенков излизат за последния си мач от груповата фаза на новосъздадения турнир в НБА - In-Season. "Кралете" срещат Голдън Стейт Уориърс в сряда сутрин от 05:00 часа българско време, като двубоят ще бъде излъчен пряко по DIEMA SPORT 3. 

Сакраменто вече на два пъти загуби от Уориърс, но щом се отнася до In-Season турнира, момчетата на Майк Браун са непобедени. Те записаха три от три победи досега и се намират на първата позиция в своята Група "С" на западната конференция. Това обаче все още не гарантира участие на Везенков и компания на четвъртфиналите, които започват на 4-и декември.

Сакраменто Кингс е с три победи и 29 точки разлика, докато Минесота Тимбъруулвс и Голдън Стейт Уориърс са с актив две победи и една загуба. Точковата разлика на Минесота е -3, докато на +5 са Уориърс. Те ще се нуждат от победа срещу "кралете" и то с достатъчна разлика, за да ги свалят от първото място.

Дори това да се случи, то Сакраменто запазва шансове за класиране напред, тъй като от всяка конференция (три групи) преминава и най-добрият втори отбор по показатели.

Все пак със сигурност Майк Браун ще иска неговите баскетболисти да се докажат и да си го върнат на Голдън Стейт за предишните поражения. И двата тима влизат в мача с победи в редовния сезон в последните дни. Сакраменто успя да надвие именно Минесота Тимъбруулвс, а българската звезда не взе участие в мача. Около Везенков продължават да се засилавт слуховете за трансфер, но In-Season турнирът е добър шанс да получи игрово време и да се докаже.