@Mirosvel Диксън има пари, факт-бърд.бг изнамери две компании на момчето регистрирани с негов капитал от по един паунд. Малко, но от сърце.
"Идеята е да инвестираме средства не само в построяването на нов стадион, а и на търговски център. Причината за това е, че гледаме на тази инвестиция в дългосрочен план и този футболен клуб да може сам да се издържа." Е тея двете изречения ме хвърлиха в тъч- Нали ФК, мола и стадиона ще са собственост на фонда или на Диксън? Как да се самоиздържа - ще му оставите мола и стадиона ли или ще се отървете от фекато и да останете напред с един мол?
@georgiev Напротив, видя ми се изключително неподготвен и заблуден, говори със заучени елементарни фрази -"Левски е институция", "говорих с държавни институции", "искат конфиденцоналност"..... Някой разбра ли колко от тези 250 милки са за мол, а за стадион, а за фекато. Къде са му юристите? Искам някой да ми каже - как точно отива този младеж и се разбира с държавната институция, че ще строи мол и ще издържа ФК, а защо не например хора на софийските момчета. След тази презентация въпросите станаха в пъти повече.
@djugs Защо, истината боли ли или както винаги всичко за вас да става лесно, по втория начин?
@mr.gignac Хубаво де, ама в последните пет години, както е по закон връзката Ви с Пеевски и Божков е ясна.
Защо АД-то на ФК Доносник не е в списъка с фирми свързани с Божков и Пеевски?
При скандала, който тече в момента със САЩ, не един милион- един цент никой няма да смее да преведе
Той е обявил пред собственика на Левски Наско Сираков, че чака да получи огромната сума от американски фондовЕ. Сериозно ли? В САЩ за 5000$ долара кеш те налазва цялата финансова администрация, ама за нас през един британец залагат в банка 200 милки и пращат бордерото по Сашо Диков.
Даже е свикнал, и там и тук няма да взима пари.
Лошото е че отново е собственик-бащица, нещо от което сините уж бягахте. Дано поне"стимулира" Гришата и Домусчиеви да дават и те повече пари.
Четири часа преди финала за Купата на България, в сайта Ви нито дума за това. Браво, Гонг!
@champoine1 Купата не е калъфка бе, кренвирш!
@champoine1 Когато ЦСКА, пък и Левски ставаха шампиони националния се класираше на финалите на първенствата, сега след 10 поредни за Лудогорец нещата не са такива-Защо ли?
@champoine1 Абе да ти кажа- СМЕШНИ СТЕ!
@champoine1 "Умник", Моци е допринесъл в хиляди пъти повече за шампионския ти никнейм.
@djugs Преди време на мач с Лудогорец, левскарите въздушни целувки ли изпращахте на Моци, че май искахте и да влизате да го прегърнете? Сега -моралисти!
@Avok Приятелски мач беше преди някоко дена с/у Локото, тогава дума не обелихте, нито Вие нито от гонг. Сега в заглавието "Вял лудогорец" Между другото гола на лудогорец е от засада.
"няма сила която да го задължи да намали договорената заплата" До кога тея футболяги ще са извън реалния живот? Наемаш един римлянин да ти направи дувар, дувара е крив или пада и аз изплащам на римлянина пълния пазарлък, че е много важен. Вярно за резултати има премии, но за такива пари да носят и отговорност. Между другото за 22 000 евра на месец общ бюджет Кокала ги прави седми.
@bumerang58 "спящия и неграмотен Емо" е носител на купата на УЕФА с Байерн Мюнхен, така че хайде малко с уважение.
И как точно успя да изпуснеш леевски и бирое/правописа е взаимстван/ например от държавните отбори?
Ако е мъж на място и е наистина засегнат Мезу да му бие един тупаник, а не после плаче и не иска да играе второто....
На този Светослав, баща му Вили е обиждан и то в ефир, и в скечове, но е мъжкар, не писка. И не съм чул жена да се оплаква от расизъм. Взимат кинти повече от премиер и президент, често и взети заедно и само мрънкат, утре война ще се отвори те-"моля другарко".
@DESTROYER Томислав Русев го каза снощи, и мисля че това е с цел активизиране на феновете да даряват.
@Air_Smuggler Левски имаха такова разсрочване към НАП, но при идването на П.Колев обясни, че не са плащани и старите и новите. Ти кажи как получаваха лиценз през тези години?
Погледни състава на югозападна "В" група и сам ще си отговориш.
@1973red При кристална ситуация червен картон за лудите, той го изъртя на два червени и за ЦСКА.
При 2:2, какво правим?
Ама го храниш, нищо не разбира- Златна топка, златна обувка, голмайстор на световно, стотина гола в Испания, КЕШ....., добре че сме с теб по форумите да коментираме.
@blue_bear Голяма работа, малко ресто за десетките пъти свирено в обратна посока.
В България 90 процента от профиотборите са готови за небитието, справка Кариана/Ерден/.
  • 1