Омрях...., от смях!
Как се подава оставка, като си собственик на 35% от акциите на клуба?
@CTEoloAH Само толкова ли, пишете втора точка и направо да ви признаят и мача с АЕК Ларнака. Грешка е че в трите мача на родните отбори в Европа започнаха общо 8 българи.
Зарята в 38 минута не ги ли развесели?
@shoma Те май отписаха проекта.
@kakasia Гонзо, може и да е във форма, но агресията с която играеше и ВАР повторенията, работата няма да е на добре. За баланс ще добавя и дузпите на Велизар.
Светльо е гузен!
На Разпети петък-скара бири, "браво".
@CTEoloAH Ще те помоля наистина да погледнеш втория гол, дали при подаването от футболист на Ботев, Неделев не е в засада? Наистина не мога да преценя дали това се води пас напред или в няколкото рикушета в червени, вече е нова ситуация и засада няма. Благодаря!
@CTEoloAH Така е ЦСКА претендират за ръка на Генев, съдията разглежда фал на Супрайен.
ЦСКА при Стойчо Младенов са безобразно слаби. При втория гол Неделев е в засада, виж 9-та секунда на клипа.
@Georgpetrov Как само успя да обединиш в една дума "прокопсия" и "прокоба" не е истина, ама важното се разбра-! Хубчев е от Ловеч
Хубаво награбвате синият юноша Бандаловски, но кажете в 45 минута Кирчо как трябваше да е под душа!
@GoshP Грамотен лепилар, поне една запетая да беше сложил...някъде.
@Darko_Panchev Относно Кордоба, нарушението не е на фк, а на админастратора/БФС/ одобрил картотекирането,, наказание за Левски не трябва да има.
@Darko_Panchev А, лефски за какво е абониран? Снощи пеят "само лефски шампион оле- оле", КОГА?
@Fori Е, ако става въпрос за Д-р от Крива паланка и бтпаднат езиковите и квартири-ясно.
Лекар от чужбина за 5000лв, вие сериозно ли? Заплата, данъци, квартира, автомобил, евентуално преводач с медицински познания, по скоро 50к.
@CTEoloAH От Левски с години пропускат да внасят разсрочените вноски в НАП, пък още си ритат в "А"група, въпреки че есамо за здраве.
В следващия мач зашива гол, гол и половина на Левски и ще почнат- наше момче, левскарче па вкарва на нас.
@bozovt Това, че свирят против Левски, изгледай първото полувреме с Царско село и виж Боби Цонев, с три фала за картон, от които два за директен червен. Нямаше и тези точки да имате.
Прав е Фонте, но УЕФА наложи тези условия на турнирите. Каква шампионска лига е да играят 2,3,4-тите от някои първенства, трябваше ПСЖ да играе 1-ви кръг с/у Динамо/Тирана/, втори с/у Чукарикчи и в третия да отпадне от Реал и ще видим милиардни бюджети. Сега шапионска лига, ще отпадне, лига европа, ако не конска лига.
Хайде да се спрат малко! За "червените дяволи"-Белгия и например за Аржентина- "гаучоси"/гледачи на добитък/ може, за някои раними братя не. Писна ми на......, няма да го напиша, че ще стане дискриминация!
@makedonski Какво плащате, колега? Прочети това "Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи смущаващо разкритие – Спас Русев не плащал нищо на държавата от момента, в който е поел управлението на клуба" от дата 20.02.2019г., ама лиценза си върви.....
Не е лошо, че играят млади БЪЛГАРСКИ футболисти, но нали се сещате, ако в Левски имаше пари, състава щеше да е мнооого различен.
Как 4:2?
@mr.gignac Прав си, че журналята имат пръст дори в състоянието на ФКЛевски, но ги потърси в компания- Касабов, Стефчо, Грънчаров и донякъде Томислав. Докато не свалят сините очила и погледнат реално на ситуацията с клуба, нещата няма да се оправят.
Всички вкупом се извинете на Венци Стефанов, той ви каза истината преди седмица.
По-скоро опитаха набързо да спретнат договор и после с натиска на синята публика никой от държавата да не смее да спре строежите. Но въпросите станаха много и работата се разсъхна.
Диксън очаква от Левски да му изпратят договор, в който да пише- Диксънчо получава 100 декара, на които да сади палми и строи... , е това как да стане?
  • 1