@Bype 100% червен картон
@ddryanov Много си прост. Сити никога не е бил на финал Реал. Гуардиола не е по голям от Анчелоти ( ако се гледат титли и отбори)
Победихме Танзания с гол от статично. Велики сме !!!
и точно какви страхотни играчи са купили Ман Юн през последните 10 години ?
@toristo много си глупав. 400 седалки колко струват? 4-5 бона...мислиш ли че за тези пари ще се занимава някой? ако за теб за парите които вашите изкарват за година труд на нивата, за други за пари за един ден.
@nusmir_fajc Баси тъпата кратуна си. Поне не разсъждавай на глас публично. Лескари, Цесекари - поинтересувай се кой има право на глас ) подарък левски 1 глас, цска 1 глас). Та няма значение.....дори и 20 милиона да сте - 1 глас. Горна Джумая с 10 фена - 1 глас.
и как така левскарите не издигнахте гонзо ами добруджа....баси елементарния си.
Победи с 3:0. Баварците реализираха по едно попадение в двете полувремена. Сериозно - отчайващи сте.
Те още не са влезнали в Турската супер лига, ама карай - иначе топ ниво в България означава турската втора лига :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@kakasia Точно. Както и споменах по долу - държавни структури - ДАНС, НАП и каквото се сетиш. Ревизии, проверки, обиски на даден човек / хора и обкръжението им и всичко свършва. И хич няма да се меси държавата в делата на БФС
@zaprqn Коментирах факта, че спортния министър не може да иска оставката на президента на БФС, нито да назначава или уволнява. Това с отнемане / не издаване на лиценз няма как да стане. УЕФА и ФИФА са доста чувствителни на тема намеса на държавата.
@XOTAHCA_GGBG Министъра на спорта няма правомощия над БФС. Нито може да назначава, нито да уволнява. Президента може да бъде сменен само чрез конгрес ( почти невъзмножно) или ако си подаде оставката (абсурд).
Начина е чрез държавните структури да му се окаже натиск - постоянно проверки от данъчните, тормоз над служителите и т.н. - това си го можем :)
@XOTAHCA_GGBG Министъра на спорта няма правомощи
@Walkthroughmyeyes как го реши това? За миналата година има 28 гола и 17 асистенции.
Брей много пари - голямо чудо. Вече се впечатляваме от 250к евра.
Световно първенство по ДОТА - само това изречение показва колко сте невежи :)
@CTEoloAH Тоз пък - 2 победи и равен. Ние Гибралтар не можем да бием. Тук сме последни и със шанс за предпоследното място :)
"Няма как да откажеш на Левски" - тоя верно е много отчаян, явно никъде не са го искали, щом се е навил и 10к заплата предполагам.
Само ми е чудно защо са забранили стероидите за риболовния спорт :)
Иначе туринабола може да бъде открит до 6 месеца в урината (това от 2015 година насам). До преди това е било максимум 7 дена.
Голямо сърце - чувал се всеки ден. Хахаха.
А някой прочете ли един от коментарите на Гаджев във самия му пост ?

Само да ти припомня, че по времето на Иво Тонев, Левски спечели дело в КАС за €25 млн, а Ивков после си го преписа като негова заслуга (нищо, че моето име стои на решението като процесуален представител на Левски) и поиска хонорар от 1 млн лв от Левски с нотариална покана!
@pip Казваш един вид - знаем как да прецакаме всички, ама тоя път се осрахме :)
@mr.gignac Това какво общо има с написаното от мен?
Значи уволнявате го Юни и се разбирате да му платите всичко заработено до тогава и той няма да иска неустойка. След това - ни звук ни стон и чак декември му казвате, че ще му платите парите. И после защо завел дело. Според мен, чак когато сте разбрали че е завел дело, сте намерили парите и сте опитали да минете тънко, след като сте разбрали, че няма как да стане да го мотаете още. Реално вие сте виновни за неустойката. Малко ви е искал даже.
То пък един удар :) колкото онзи средняк от Бразилия със средно 1 удар на МАЧ ! Удариха дъното тея.
Отборът е добре познат в Бразилия - Хахахахах. Баси. Дори журналистите ги е срам да си слагат името под това
абе внушителен е. 1 удар и дрибъл и половина на мач. Голямо крило. Тия докосвания? Демек докосва топката веднъж на 4-5 мин. Абе вие верно ли хич не ги разбирате цифрите ?
@Iavor_92 Умник - правилата са за всички клубове в ла лига, не за Барселона. И този бюджет се определя на базата на приходи, които си генерирал и разходи, които си направил. Това, че Барселона направиха куп нелепи сделки не е по вина на никой клуб, а само тяхна.
От както се помня - в Левски все някой тренира с юношите или индивидиално. Страхотен подход имат към футболистите. Още едно време Коловати така страдаше :) Пълна имекярщина, само и само да не платят обещаното. Да видят ПСЖ и Мбапе и колко още примери има...
Тея колко генерални спонсора имат вече ? :)
  • 1