@toristo много си глупав. 400 седалки колко струват? 4-5 бона...мислиш ли че за тези пари ще се занимава някой? ако за теб за парите които вашите изкарват за година труд на нивата, за други за пари за един ден.
@nusmir_fajc Баси тъпата кратуна си. Поне не разсъждавай на глас публично. Лескари, Цесекари - поинтересувай се кой има право на глас ) подарък левски 1 глас, цска 1 глас). Та няма значение.....дори и 20 милиона да сте - 1 глас. Горна Джумая с 10 фена - 1 глас.
и как така левскарите не издигнахте гонзо ами добруджа....баси елементарния си.
Победи с 3:0. Баварците реализираха по едно попадение в двете полувремена. Сериозно - отчайващи сте.
Те още не са влезнали в Турската супер лига, ама карай - иначе топ ниво в България означава турската втора лига :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@kakasia Точно. Както и споменах по долу - държавни структури - ДАНС, НАП и каквото се сетиш. Ревизии, проверки, обиски на даден човек / хора и обкръжението им и всичко свършва. И хич няма да се меси държавата в делата на БФС
@zaprqn Коментирах факта, че спортния министър не може да иска оставката на президента на БФС, нито да назначава или уволнява. Това с отнемане / не издаване на лиценз няма как да стане. УЕФА и ФИФА са доста чувствителни на тема намеса на държавата.
@XOTAHCA_GGBG Министъра на спорта няма правомощия над БФС. Нито може да назначава, нито да уволнява. Президента може да бъде сменен само чрез конгрес ( почти невъзмножно) или ако си подаде оставката (абсурд).
Начина е чрез държавните структури да му се окаже натиск - постоянно проверки от данъчните, тормоз над служителите и т.н. - това си го можем :)
@XOTAHCA_GGBG Министъра на спорта няма правомощи
@Walkthroughmyeyes как го реши това? За миналата година има 28 гола и 17 асистенции.
Брей много пари - голямо чудо. Вече се впечатляваме от 250к евра.
Световно първенство по ДОТА - само това изречение показва колко сте невежи :)
@CTEoloAH Тоз пък - 2 победи и равен. Ние Гибралтар не можем да бием. Тук сме последни и със шанс за предпоследното място :)
"Няма как да откажеш на Левски" - тоя верно е много отчаян, явно никъде не са го искали, щом се е навил и 10к заплата предполагам.
Само ми е чудно защо са забранили стероидите за риболовния спорт :)
Иначе туринабола може да бъде открит до 6 месеца в урината (това от 2015 година насам). До преди това е било максимум 7 дена.
Голямо сърце - чувал се всеки ден. Хахаха.
А някой прочете ли един от коментарите на Гаджев във самия му пост ?

Само да ти припомня, че по времето на Иво Тонев, Левски спечели дело в КАС за €25 млн, а Ивков после си го преписа като негова заслуга (нищо, че моето име стои на решението като процесуален представител на Левски) и поиска хонорар от 1 млн лв от Левски с нотариална покана!
@pip Казваш един вид - знаем как да прецакаме всички, ама тоя път се осрахме :)
@mr.gignac Това какво общо има с написаното от мен?
Значи уволнявате го Юни и се разбирате да му платите всичко заработено до тогава и той няма да иска неустойка. След това - ни звук ни стон и чак декември му казвате, че ще му платите парите. И после защо завел дело. Според мен, чак когато сте разбрали че е завел дело, сте намерили парите и сте опитали да минете тънко, след като сте разбрали, че няма как да стане да го мотаете още. Реално вие сте виновни за неустойката. Малко ви е искал даже.
То пък един удар :) колкото онзи средняк от Бразилия със средно 1 удар на МАЧ ! Удариха дъното тея.
Отборът е добре познат в Бразилия - Хахахахах. Баси. Дори журналистите ги е срам да си слагат името под това
абе внушителен е. 1 удар и дрибъл и половина на мач. Голямо крило. Тия докосвания? Демек докосва топката веднъж на 4-5 мин. Абе вие верно ли хич не ги разбирате цифрите ?
@Iavor_92 Умник - правилата са за всички клубове в ла лига, не за Барселона. И този бюджет се определя на базата на приходи, които си генерирал и разходи, които си направил. Това, че Барселона направиха куп нелепи сделки не е по вина на никой клуб, а само тяхна.
От както се помня - в Левски все някой тренира с юношите или индивидиално. Страхотен подход имат към футболистите. Още едно време Коловати така страдаше :) Пълна имекярщина, само и само да не платят обещаното. Да видят ПСЖ и Мбапе и колко още примери има...
Тея колко генерални спонсора имат вече ? :)
И сега последно уволнен ли е или е подал оставка ? То бива аматьорщина, ама чак пъл толкова...
@Interista виж сега паляк прост. Човек застава зад парите си, авторитета си, името си. Левски го криеха и се оказа, че е някакъв мангал, управлявал някакви си пари, незнайно на кой. Бил близък до кувейтските шейхове. Само това. Ахаха. Толкова ли не можете да вденете че ви цакат.
Хахах, баси партенката. Даже не са негови парите. Управлявал ги бил. Демек - след 6 месеца ще търсите нов собственик. Същото като едно време "митал" в ЦСКА.... Богат бил, ама брат му.
ПСЖ направи една дузина грандиозни пропуски - една дузина драги ми журналистчета са 12 броя. Статистиката от снимката посочва 6 удара, 3 от които във вратата ! Сега на кое да вярвам ?
  • 1