Тоя црънчо директно да си събира багажа и да върви там, от където е дошъл! Абориген! 😡😡😡 Петни името на БЪЛГАРСКИ отбор!
@XOTAHCA_GGBG 🤣😂🤣🤣🤣😂🙌🙌🙌
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Их, мача му, как и аз вчера оцелих една греда, като се опитах да сваля всичките звезди ни една девойка.... 🤫🤫🤦🤦🤦
@fatbalera оли, провалената кариера на Божинката се дължи най-вече на контузии. Всеки има правото да живее както си пожелае! Но Божинов за съжаление бе преследван от много контузии.
Ето по този начин хората се погнусяват от футбола! Аз съм фен на Реал Мадрид, харесва ми Роналдо, но тази година нито един от тях не заслужава златна топка... Ми СМЕШНО Е!
Какъвто отбора, такива и футболистите... Мизерници! Каталонски сФини!
Всичко се прави за ПАРИИИИИИИИИИ! Отдавна няма ИСТИНСКИ футбол! Отдавна!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Този палячо топУЗнаАКОВ го скрийте бе! Няма толкова противно, арогантно и просто селско парче! Не спря да псува като каруцар! ПЪЛЕН СМЕШНИК!
Жалко! Наистина много ЖАЛКО! :@ По принцип не харесвам левски, но в крайна сметка не ги мразя колкото лайногорец! Надявах се, че ще сложат 3-ка на Марибор, ама наистина понякога колкото и да играеш, губи футбола! Тия мишки словенски наистина показаха мишкарски футбол! Дори и дузпа не можаха да хванат! А гола им за една идея Йоргачевич можеше и да отрази удара! Няма значение, За неутралния зрител, това беше хубав мач изнесен от левски! Ето така трябва да играят постоянно! Всеки мач - ФИНАЛ! Обаче, пусти български манталитет - вземем 3-4-5 победи една след друга и вече сме "непобедими"! Т.е., характера малко ни блъска на дамски полов орган! Но наистина, ЖАЛКО! :(

П.С.: От уважение към омразата си спрямо левски, пиша името на клуба с малка буква! ;)
Хахахахахахххахахахахаха Вярно е много добра клетва! :D
Зловеща... :D Хахахахахахахаххахаха Понякога не мога да ви се начудя какви олигофрени трябва да сте, за да пускате подобни заглавия! Не ви прави чест! Впрочем, вие даже не знаете какво означава тази дума!
Хахахахаха Ето, отново ЖАЛЪК коментар! "мега трудния си жребий"! Те Реал си го нагласиха жребия! Само за да те е яд лично теб! ;) Щото, аз до колкото си спомням, от 4 купи, които спечелихте в ШЛ, само първата ви беше по начин, по който я заслужавахте! После обаче, имаше едни такива палячовци в жълто, които ви подариха следващите 3! Защото НЕ можете да биете Жозе когато е най-напечено! Той винаги ви боцка! :D
Хахахахаха Кой е злобар??? Тоя, който коментира, че е злобен май е по-злобен! Когато нещо не ти харесва - НЕ коментираш! ;) Иначе, много ясно, че 2 е повече от едно, но цената на това едно обаче, е много по-голяма от тия 2! Само простите фенове на каталонския тъп отбор могат да нарекат купата на краля "някаква смешна купа", когато я вземе РЕАЛ МАДРИД! Както и с тази от ШЛ!А когато я вземат те е ГОЛЯМА КУПА! А дефакто, всяка купа си е награда за положения труд! Но нали сте жалки и малки, злобни и нещастни, можете да псувате колкото си пожелаете! РЕАЛ е ПО-ГОЛЕМИЯ отбор! А вие винаги сте много силни, когато биете! Ама падате ли - никакви ви няма!
Вие сте некви ТОТАЛНИ ОЛИГОФРЕНИ! Стойчо Стоев е един от най-добрите треньори в България! Но има няколко прости елементарни частици като теб, които знаят само да плюят и да хейтват! Достатъчно ПОКАЗАТЕЛНО бе в края на мача, когато всички в говеждия сектор скандираха името му! Но колко да си прост, че да го разбереш...
Стойчо е един ГОЛЯМ МЪЖКАР! РЕСПЕКТ! Успех му желая, където и да отиде! САМО ЛОКО СОФИЯ!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Абсолютна дузпа!
БЪЛГАРИЯ ПЛАЧЕ ЗА СВОЯ ГЕРОЙ!
Остани си в Германия, боклук скапан и жалък! Дано НИКОГА НЕ ДОЙДЕШ В РЕАЛ МАДРИД! Такива МИШКИ КАТО ТЕБ НЯМАТ МЯСТО НА ТАКОВА СВЯТО МЯСТО КАТО БЕРНАБЕУ!
СЕЛЯНИ! :)
Само да НЕ забравяме преди години колко ОЩЕТЯВАНИ бяха ВСИЧКИ отбори, които играеха срещу литекс! Колко купи си ПЛАТИ гнома ловешки? Видов ден има за ВСИЧКИ! Лайногорец са същите! Много шум за НИЩО! Къде ви е ИСТОРИЯТА бе, АНОНИМНИЦИ???? КЪДЕ ВИ Е ПУБЛИКАТА? Хореографията???? ЖАЛКИ НЕЩАСТНИЦИ!
ВЪН ОТ ФУТБОЛА, СМЕШНИ МИШКАРИ МРЪСНИ! САМО ПЕРЕТЕ ПАРИ, ЗАЛАГАТЕ, КУПУВАЙКИ И ПРОДАВАЙКИ МАЧОВЕ, А ПОСЛЕ ПРАВИТЕ ИЗЛИШНИ ЦИРКОВЕ САМО И САМО ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕ! ЗАЩОТО А ГРУПА БЕЗ ЛОКОМОТИВ СОФИЯ И ЦСКА НЕ Е НИКАКВА А ГРУПА! ТОЯ ПАЛЯК "ПЛАШИ", ЧЕ ЩЯЛ ДА ИЗВАДИ ОТБОРА СИ... МИ ИЗВАДИ ГО БЕ, ЛАЙНАР! ТИ КАКВА ПОДЛА МИШКА СИ...
Извинявам се! Прочел съм грешно! АД ми се видя като ПД!
За пореден път ИЗПРОСТЯХТЕ от Гонг. Локомотив ПД... Доктор нещо да ви трябва?
Стига сте ревали! Ясно е,че тази група от 10 отбора е меко казано СМЕШНА! Явно е,че по всякакъв начин отбора на зализания ОЛИГОФРЕН ще го тикат към титлата! Грозното в случая е,че циганина от РОМ(ън)СКИ произход,както и оня индиец тъмен с "феноменалното" име кишайба или там както беше... БИВАТ НЕНАКАЗАНИ и си правят каквото пожелаят на терена! ЕГА ТИ СМЕШНИЯ БГ - ЕЛИТ! Без Локомотив и ЦСКА и при наличието на отбори от чергата на Пирин,Монтана и Слабия,гледаме едно меко казано-ЕБАНЬЕ! КИРО ГЕЛА ПЕ*ЕРАСТ ПЕ*ЕРАСТ! :@ КИРО,НАМАЖИ СИ ГЛАВЪТЪ С ПАСТЕТ!
ГигOFF е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК НА ТОЯ СВЯТ! Сега се прави на света вода ненапита! Не давал лиценза на друг отбор... НЯМАШ ЧЕСТ,ЛАЙНАР! Пожелавам ти не ТИ да се откажеш от ФУТБОЛА! А от ФУТБОЛА ДА ТЕ ЗАКЛЕЙМЯТ КАТО НЕУДАЧНИК! Защото си точно такъв! Радвам се,че НИЕ СМЕ ГОЛЯМ ОТБОР И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ТАКЪВ!