Давайте им цените поне като ги предлагате постоянно тук в сайта . Нали са елитни проститутки , нека да им видим тарифите поне .
До няколко десетилетия ще стане ремонта , няма да се притеснявате .
Курва от висок клас се прочу с това, че е отказала секс !? Това трябва да влезе в книгата на гинес . Може да е била неразположена в момента жената .
Да се завърне и Баба Тунда Адениджи хахахаха
Лудогорец отпаднаха ,защото имат за треньор един абсолютен некадърник в лицето на Георги Дерменджиев .
Те щели да изплатят казаха ,до 20 години .
Не ми я давайте , че ще извърша голям грях със нея . После и папата няма да може да ми опрости греха . Хахахаха !
За какво им са на Лудогорец такива аматьори като Чочев ? Не им ли стигат предните дето ги взимаха от ЦСКА и Левски ? Манолев , Спас Делев и др. подобни аматьори .
За да се съгласят японците ,от ръководството на Левски използвали хитър номер . Първо им изпратили 100 литра ракия - българско саке , за да опитат . След като японците харесали стоката , нашите излъгали ,че ако вземат Уелтън всеки месец ще пращат по 100 литра ракия на японците.
Той бил най-добрия футболист в света и затова сега пък щял да става най-добрия рапър :)
@Jup Абсолютни селяндури и простаци . То това не са футболисти .
Лошо ,Фон Витри е един от добрите играчи в Лудогорец .
О, не ! Спря ми дъха наистина . Пратете линейка !!! Умирам заради вашата статияаааа !!!
Той Краев е кръгла нула , но и този не лъже . Толкова е добър че всички викат:
- Вземи го ти !
Къде ги е извадила ,че ние нещо не схващаме . Или става въпрос за ръцете ѝ ,може би ? Умно .
Ура ! Върнахме си най-великия футболист в историята ни . Толкова е добър че всеки вика" - Вземи го ти ! И ние си го взехме . И сега ще порим наред ... на карти обаче .
Толкова е добър този Роналдо ,че всеки вика: - Вземи го ти !
Но явно при преговорите нашите са успели да напият собствениците от Ростов с водка до козирката и те са подписали на пияна глава :) . Карай да върви ...
Роберта се завръщала и щяла да помага на Левски да стане европейски . Хахахаха !
Трябва да има строги мерки и да е както в Англия и другите цивилизовани страни . Там който наруши правилата и си позволи някакви такива действия на стадиона, завинаги получава забрана да влиза на футболна среща . Отделно там никога няма да допуснат хора да влизат с фойерверки и други запалими вещества . Само тук в България я има тази простотия .
Хахахааа ! Наистина не бях виждал такава пародия на кора . Подобре да не я слагат изобщо футболистите. Тя и без това никаква работа не върши .
Това са маломници . И феновете им и футболистите им са същите . Щом не си там заради футбола ,а за да правиш скандали, поразии , побоища, да чупиш и да рушиш , значи не си нормален .
Малоумна работа .
Това са маломници . И феновете им и футболистите им са същите . Щом не си там заради футбола ,а за да правиш скандали, поразии и побоища, значи не си нормален .
Браво за победата , но Лудогорец не ми харесва. Играят много измъчен футбол . Треньора Горги Дерменджиев е напълно неадекватен . Жалка картинка . Щом тк в нашето смешно първенство не могат да се доберат до първото място , ясно че не е наред отбора. Аз знам кое не е наред и как да оправя всички проблеми в отбора , но трябва да ме направят треньор . Обаче от Лудогорец явно са решили да си ротират старите треньори ,които са гонили преди години и истински промени да не правят .
Хвани единия , блъсни другия . Няма смисъл да връщат един доказал се антитреньор . За какво сменят треньора ,след като ще сложат поредния некадърник ?
Браво на Лудогорец . Най после се сетиха . Само че и Дяков е за освобождаване .
Хахаха , какъв цирк само ... Не е истина . Ще строят стадион от 10 години . Ако ЦСКА построят нов стадион до 10 години това ще е някакво чудо на чудесата .
Лудогорец има проблем с треньора . Не може да намери един свестен треньор . Само некадърни и некомпетентни хора застават начело на треньорския пост . Ако аз бях треньор , отдавна щеше да бъде решен проблема с вратарите , както и с останалите футболисти . В момента Лудогорец щеше да практикува съвременен футбол . А не примитивен , какъвто практикуват всички наши родни клубове .
Да ме направят мен треньор на Лудогорец ,че да видят веднъж за винаги какво е да имаш истински треньор .
Да ме направят мен треньор на Лудогорец ,че да видят веднъж за винаги какво е да имаш истински треньор .
  • 1