Излагацията е пълна вече . Сега от целия свят ни мислят че сме някакви туземци . юне знам дори дали и в най-изостаналите страни от третия свят има такова нещо като преиграване на международен мач , понеже си паднал ... Уникално ! Явно ръководството на Левски е наистина съставено от некадърници . Или просто хвърлят прах в очите на феновете че правят нещо . Какво ли си викат : - Я дай да ги заблудим пак запалянковците , те са лесни за манипулиране . За да може после пак да ги доим , да даряват парите си на нас , ние да сме добре . А за тях е.ал съм ги .
Утре вестниците първи ! Да празнуваме ! Левски - Европейски , Левски - Европейски !
Нека заедно да отстраним този колос Хамрун .
@Stanimir_81 Първо този Сотириу беше абсолютен аматьор . И второ , има кой да го замести , не се притеснявай . Аржентинеца Тисера за украса ли е само ? Той е поне два пъти по-добър от Сотириу .
Тея японци как се набутаха с този яловия футболист , не е истина . Добре че Лудогорец се отърваха от него . Че и го продадоха за пари на всичкото отгоре . Това направо си е сделката на века.
Браво ! Това е добра новина , понеже на този футболист не му прилягаше въобще да играе футбол . Сега остана да махнат още четирима абсолютно ялови футболисти - Терзиев, Шоу , Делев и Тиаго ,а на тяхно място да сложат някой млад талант и отбора ще започне да се развива. Е, естествено и свестен треньор трябва да намерят , но това е друга тема . Но аз съм свободен и съм готов да се заема с развитието на Лудогорец.
Да го взимат в Лудогорец , те поне играят в Шампионска Лига засега .
До там ще са Лудогорец , за жалост . С този некадърен треньор нямат шанс да преодолеят отбор който е 3 пъти по-силен от тях . Те едвам се справят с отбори които са 10 пъти по-слаби от тях , а какво остава за по-силен отбор .
Според мен трябва да ги напомпи малко за да са съвършени . Още малко кубици не й достигат . И тогава вече всички ще пишат за нейните бомби . Като дини трябва да са .
Сега за кобрата следва политическа кариера. За него всичко е приготвено. Партията на спортистите ,поредната заблуда за народа.
Сега за кобрата следва политическа кариера. За него всичко е приготвено. Партията на спортистите ,поредната заблуда за народа.
Тея от този мексикански отбор да не са им опрели пистолет в главата , че го взимат този антифутболист ?
Не е добре да си продават футболистите които имат качества . А трябва да си продават и и да освобождават футболистите на които изобщо не им приляга да играят футбол . А такива има поне 5 в Лудогорец , които играят дори като титуляри .
Гонзо - Виелицата се изказал пак неподготвен . Ама той какво да направи горкия . За нищо не става освен да говори глупости . Все пак поста му зависи от шефа на мафията в БФС - Боби - Перуката
Хахаха ! Голям смях ще пада . Роналдо , Ривалдо , Робиньо и други велики имена ще гледаме от следващия сезон .
Хахаха ! Голям смях ще пада . Роналдо , Ривалдо , Робиньо и други велики имена ще гледаме от следващия сезон .
Хахаха ! Да се смее ли човек или да плаче ? Я да се посмеем малко на чужд гръб . То лошо няма да се смее човек . Поне ни разсмиват тези от Левски и ЦСКА . Футбол може да не могат да играят ,ама за смях стават хахаха ...
Този Кавани е голямм какаванин :)
Кой ги излъга че този пишман футболист струва пари ? Хаха . Нищо халал да им е ,както се казва . Със здраве да му плащат заплатите хахаха .
Маке ти и трън ...!
Тя Франция е заприличала на едно голямо гето вече . Събират постоянно чужденците , които нямат грам образование от цяла Африка и после станало страшно ! Африка се изсели във Франция вече . Французите ще приключат до няколко десетилетия , ако продължава така .
Да , веднага повярвах ,че ще дадат на ЦСКА за този аматьор 5 млн. Най-много 500 000 да дадат . Пък и всеки вика - Вземи го ти ! От България кой луд ще купи играч . Тези нашите са изхвърлени от всякъде и ние тука ги прибираме за без пари .
Искам следващото заглавие да е : " Уанда ги разклати на голо за кеф на феновете си "
Не очаквам добро представяне на Лудогорец с оглед на факта ,че те продължават да нямат треньор . Ако искат да постигнат нещо повече от предварителни кръгове в Шампионска лига ,трябва да вземат един германски треньор ,който да ги научи на съвременен футбол . А и да им промени манталитета на футболистите . Ако не намерят немски трньор, то аз съм на среща и ще свърша работата качествено . Само за 1 месец ще кача нивото на футбол в отбора два пъти .
То беше ясно . Да не е луд да се бие наистина на фронта ? Та той е милиардер сигурно . Да се бият обикновените бедни хора ,а за богатите само хайвер . Хаха , лъжат в очите народа си и той им вярва . Също като в България . Нас 32 години вече ни лъжат в очите ,че нещо правели и мислели за нас . А всъщност мислят за това как да откраднат повече за тях .
Гледахме един селски мач , подобен на ръгби . Някакъв нов вид спорт . Ритане , блъскане , спъване , псуване , скубане под мишниците и т.н.т.
Гледахме един селски мач , подобен на ръгби . Нов вид спорт . Ритане , блъскане , спъване , псуване , скубане под мишниците и т.н.т.
Не е време за шоу ,а е време за простотия . От 20 години , че и повече на тези мачове се случват само просташки неща по терена и по трибуните. Чуват се псувни , замерят се футболистите с предмети , палят се разни димки , разни пейки , футболистите се бият , публиката се бие . Това "дерби " е най-голямата простотия която човек може да гледа . Няма нищо общо с футбола . Това е просто един селски мач .
Предното момче което почина на 35 години във Варна беше следствие на ваксина. Затова за този случай не съм сигурен дали е така но ще проверя понеже съм от Варна. Но най-вероятно пак ще излезе същата причина.
Никаква промяна в начина на игра на Лудогорец и при този "голям" треньор , с "невероятна" визитка . Поредния набеден за добър треньор . Тъкмо ще му запомним името и ще трябва да го сменят . Пък и продължават да играят някои футболисти които изобщо не са за Лудогорец , но това е друга тема .
Бавен , муден футбол , старомоден футбол - демоде . Изцяло грешен начин на игра . Все едно гледам някой селски или аматьорски отбор . Това ли могат треньорите на Лудогорец и това ли цели клуба ? Или искат да постигнат нещо повече ? Ако искат нещо повече ,трябва задължително треньора да е от Германия ,за да ги научи на футбол и да промени манталитета на футболистите . Да им покаже как се играе съвременен футбол , е не футбол от преди 100 години . Ако не могат да намерят треньор от Германия ,аз съм насреща . Само за един месец ще кача нивото на отбора с минимум 100 % , тоест два пъти .
Какво им харесва толкова на ръководството на Лудогорец да сменят треньорите всяка година и резултатите да са едни и същи ? Не искат ли развитие на техния отбор ? Наистина не ги разбирам . Вече 10 години минаха и единственото което държи Лудогорец все още на първото място в шампионата всяка година ,е факта че имат по-добри играчи като цяло от останалите отбори в България . Иначе треньорите им са кръгла нула . Каквито са и в останалите ни родни клубове .
С тези мерки и с този измислен Ковид искат да покажат на всички овце по целия свят, как могат да си правят каквото си искат и как могат да ни мачкат . Демонстрират надмощие , сила и власт . Показват ни че ние сме просто едни роби и трябва да се примирим , и подчиним . Но ,не ! Ние не сме роби нещастни изроди ! Ние сме хора , мислещи и борещи се за свободата си . И много скоро ще ви го покажем !
  • 1