Британецът Тони Белю (30-2-1, 20 КО) призна, че ще срещне "истинско чудовище" в лицето на абсолютния шампион в полутежка категория Олександър Усик (15-0, 11 КО), но в същото време смята, че може да нокаутира коравия украинец.

"Ще се изправя срещу истинско чудовище, срещу боксьор, от когото всеки бяха. Той е страхотен атлет, но аз няма да стоя и да му се възхищавам, когато се срещнем на ринга. Няма да го чакам да пласира множеството си комбинации в главата ми. Това няма да се случи. Ще се бия с всички сили и вярвам, че ще го нокаутирам", заяви Белю.

"Една погрешна стъпка от негова стана и срещата ще приключи. Той ме смята за арогантен, но това, което показвам, не е арогантност. За първи път в кариерата си той вижда човек, който може да го победи. Всичките му съперници са излизали с нагласата за загуба. Аз обаче имам нещо, което той не притежава – удар, който може да му изгаси светлините", добави устатият британец.

35-годишният Белю ще се изправи срещу Усик в спор за световните титли на WBA, WBC, WBO и IBF в полутежка категория на 10-ти ноември в Манчестър, Англия.