С четири победи за българските бойци започна второто издание на професионалните бойни галавечери SENSHI. Атмосферата в „Арена Армеец“ бе нажежена, а българите жънеха победа след победа. След зрелищното откриване, което става традиция за SENSHI, на ринга се разигра и първата среща. Тя беше по карате киокушин и изправи един срещу друг Петър Стойков и руснака Омар Магомедов по правилника на Световния киокушин съюз (KWU) – International Professional League. 22-годишния Стойков достигна до победата след като съдиите край ринга отсъдиха категорично 3:0 в негова полза, съобщават организаторите.

След убедителната си победа на първото издание на гала вечерта във Варна и сега Николай Йоргов не разочарова феновете си. Той постигна убедителна победа срещу опонента си от Холандия Томас Дуве, който е от отбора на световната кикбокс легенда Петер Артс. В първите два рунда Николай Йоргов доминираше в двубоя. Третият рунд бе най-равностоен, а боецът на Артс пласира няколко силни удара към българина, но и това не сломи родния боец. Съдиите отсъдиха 3:0 за Йоргов, с което той бележи втори успех на професионалния ринг на SENSHI.

Третият двубой на галавечерта също завърши в полза за България. По правилата на KWU Professional Internartional League на ринга се изправиха Кристиян Георгиев и Маркос Зинхани от Бразилия. Българинът завоюва уверено победата и спечели с единодушно съдийско решение. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев специално връчи купата на Геогриев.

С огромни овации и аплодисменти в зала „Арена Армеец“ беше посрещнат най-добрият български муай тай боец Антон Петров. Той се изправи срещу Танасис Кукуфикис от Гърция и още в първия рунд смачка опонента си.