Главният изпълнителен директор на Matchroom Sports Еди Хърн, който промотира шампиона на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО), е уверен, че неговият клиент ще нокаутира шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (39-0, 38 КО), когато двамата се изправят един срещу друг.

"Антъни Джошуа ще нокаутира Дионтей Уайлдър всеки един ден от седмицата - включително два пъти в неделя, но няма смисъл да говорим, докогато не седнем на масата за преговори. Добрата новина за феновете на бокса, е, че процесът е започнал. Тази битка може да се състои през 2018-та година", заяви Хърн.

Еди Хърн наблюдавал последната победа на Уайлдър, но не видял нищо, което може да му е от полза, тъй като Стивърн се опита да пласира едва четири удара и пропусна всички от тях.

Антъни Джошуа към претендентите: Преговорите не се случват в социалните мрежи

"Не научих нищо ново от тази битка. Дионтей Уайлдър е дързък, голям нокаутьор. Ако искате можете да му отдадете заслуженото за това, че преби Бърмейн Стивърн... човек, който не успя да пласира нито един удар в тази битка, човек, който не се боксирал само веднъж за последните три години. Но в крайна сметка той се справи със задълженията си и го направи по впечатляващ начин", добави промоутърът на Антъни Джошуа.

Както беше съобщено по-рано тази седмица, Хърн ще седне с хората на Уайлдър в четвъртък (днес), за да обсъдят възможността за битка с Джошуа в даден момент през 2018-та година.

Преговорите за Джошуа - Уайлдър още не са в ход