Британският промоутър Франк Уорън, който представлява интересите на бившия обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (27-0, 19 КО), смята, че неговият клиент ще стане №1 в дивизията, ако победи шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) в предстоящата им среща на 1-ви декември в "Стейпъл Център" в Лос Анджелис.

"Ако Тайсън победи Уайлдър, той ще стане номер едно в тежка категория. Единственият начин да определим това е двамата да се срещнат на ринга. Тогава ще имаме истински шампион", заяви Уорън.

"Мохамед Али, Джо Фрейзър и Джордж Форман се биха помежду си, за да определят най-добрия боксьор в тежка категория. Бари Хърн каза, че Антъни Джошуа е най- добрия в дивизията, но това е неговото лично мнение. Някои смятат, че Уайлдър е най-добрият, други Фюри", добави промоутърът.

Впоследствие промоутърът на Фюри не пропусне да се заяде и с екипа на Джошуа, отбелязвайки наболялата тема с внимателното подбиране на съперници за британеца.

"Появи се информация, че Антъни Джошуа ще се срещне с Дилиън Уайт в следващата си среща. Какво да се прави, това е посоката, която са избрали да поемат. Преди много време казах, че Джошуа няма да се бие с Уайлдър, а вместо това ще се бие с Александър Поветкин. Както и стана. Сега казвам, че през пролетта Джошуа ще се бие с Дилиан Уайт", завърши Уорън.