Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (26-0) е убеден, че ирландската суперзвезда Конър Макгрегър се е завърнал под прожекторите на UFC само, за да рекламира уискито си, докато руснака е там, за да размаже физиономията на бившия шампион в две категории.

"Конър се завърна само, за да рекламира уискито си, но аз съм тук, за да размажа физиономията му. Принципно отбягвам и не искам да говоря за него, говоря само за себе си. Знам, че никой не е съвършен и всеки може да направи грешка, но какво послание отправя той към феновете? Ще науча този човек на уважение, ще го смачкам", заяви Нурмагомедов.

"Не слушам особено внимателно Макгрегър, защото просто не разбирам английския му език. Той иска просто да рекламира алкохол и това е негов проблем, но не ми харесва, когато хората употребяват неприлични думи. Аз не псувам, тъй като много млади хора ме гледат. Не искам да давам лош пример пред тях. Разбира се, организацията и Макгрегър иска да вдигнат продажбите чрез използването на такива реплики, но трябва да помислят и за по-младото поколение", завърши руснака.

Очакваният с нетърпение двубой между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър ще се проведе на 6-ти октомври в "Ти Мобайл Арена" в Лас Вегас и ще оглави събитието UFC 229.

Ето и всички двубои от основната бойна карта за вечерта:

Хабиб Нурмагомедов (26-0) - Conor McGregor (21-3) - за титлата в лека категория

Тони Фъргюсън (25-3) - Антъни Петис (21-7) - лека категория

Овинс Сейнт Прю (22-11) - Доминик Рейес (9-0) - полутежка категория

Дерик Люис (20-5) - Александър Волков (29-6) - тежка категория

Мишел Уатерсън (15-6) - Фелис Хериг (14-7) - категория сламка