"Българи юнаци" мощно звучеше на Аерогара София, където днес се завърна световният вицешампион от Узбекистан Денис Димитров. Всички състезатели от неговия клуб "Херея" бяха дошли да посрещнат героя от игрите в Ташкент. "Рицарят", както му е прякора бе приятно изненадан от чакащите го на аерогарата. Той се завърна заедно с треньора Ангел Кирчев и останалата група от националния отбор, които взеха участие на световното първенство за кадети. България може да вземе още медали, тъй като световното първенство продължава и утре, когато ще се включат още наши таекуондисти. 

Както вече знаете, Денис Димитров спечели сребърен медал в своята категория, след като по пътя до финала победи представител на домакините, на САЩ и на полуфинала отстрани състезател на Азербайджан. В битката за златото Денис показа уникална игра, но в крайна сметка спечели сребърния медал. 

Това се случва само месец преди старта на ключови таекуондо първенства,които страната ни ще домакинства. Балканското първенство през септември/13-15/, което ще се проведе в гр.Самоков и най-елитния таекуондо турнир - сериите GRAND PRIX, на който 32-мата най - добри в света в олимпийските категории ще се впуснат в битки в средата на октомври в София, България.