След като българският кикбокс състезател Александър Петров подписа договор с MAX FIGHT за четири битки, шампионът на организацията ще защитава титлата си след 3 седмици на бутикова VIP галавечер MAX FIGHT 42, която ще се проведе на 3-ти май в хотел "Маринела".

Заради атрактивния си стил Александър Петров е един от очакваните с интерес участници в бойното шоу, което ще включва срещи по кикбокс, бокс и ММА. Статистиката на Петров говори сама за себе си - 26 победи, от които 17 с нокаут.

За Петров годината започва изключително силно - през февруари той взе титлата на SFC 7, а малко след това записа силна победа в румънския турнир Coloseum Tournament. Без време за почивка Александър се впуска в следващото предизвикателство - класният боец от Холандия, Ерол Конинг.

"Подготовката върви както всеки път - тежко. Всичко е наред. Треньорският ни екип е на лице в нашия спортен клуб "Боил". Не ме оставят - всеки ден, всяка сутрин, всяка вечер съм там. Мога да нокаутирам и с ръцете, и с краката. Да му мисли холандецът", сподели Александър за MMA.BG.

Преди броени дни Петров подписа договор за още двубои с бойната верига, което за радост на родните фенове гарантира още изяви на талантливия кикбоксьор на родна земя. Битката определено ще е от най-атрактивните за вечерта - срещу Петров излиза опасния и известен холандец Ерол Конинг.

Неговите 46 победи го правят изключително сериозен и опитен противник за Александър Петров. Като малък Ерол често се е биел в училище и по улиците на Ротердам, затова майка му го насочила към залата по кикбокс, където разбрал какво го влече в живота. Днес той е успешен състезател с една световна, две европейски и холандска титла зад гърба си.

Конинг има цели 61 професионални мача, в които е натрупал изключително безценен опит. Изключително тежка битка със залог - шампионски пояс. Не пропускайте - 3-ти май, MAX FIGHT 42 в хотел "Маринела", София.