Волю-неволю, Кубрат Пулев нахлу с гръм и трясък в новинарските емисии на повечето британски медии. Но те не коментират толкова победата му с нокаут над Богдан Дину, колкото постъпката на българина малко след мача. 

Тогава, в еуфорията си, той целуна изненадващо по устата репортерката Дженифър Равало, известна още и като Джен Суши. Либералните издания на Острова останаха възмутени от случая, а някои активисти дори поискаха срещу него да бъде заведено дело за сексуален тормоз и едва ли не да бъде изключен от професионалния бокс. 

Самият Пулев използва профила си в Инстаграм, за да обясни случая. Според него, всичко е било една невинна закачка и след като камерите са изключили светлините, двамата с Дженифър много се смели на всичко. По-късно тя се включила и в празненствата за победата му. 

"Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка, Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен."

"По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация", написа Кобрата в социалната мрежа.