В истинско шоу се превърна срещата между Кубрат Пулев и Хюи Фюри в студиото на DIEMA SPORT 2. Боксьорите взеха участие в предаването „Без ръкавици“, което се прави за първи път в България.

В третата част зрителите могат да видят как двамата бойци се нахъсват за предстоящия голям мач на ринга.

Двубоят между Кобрата и Фюри ще се състои в Арена Армеец на 27 октомври.

Двамата влязоха в пряк диалог.

„Ще направим всичко и ще спечелим мача. Не се притеснявам, че ще съм в страната на съперника. Чувствам се добре в България, имам приятели“, сподели Хюи Фюри.

„Това е един спорт и ние сме спортсмени. Аз смятам, че съм по-добрият, но на ринга ще го покажа. За да ме победи, трябва да ме убие“, сподели Кобрата.

Отговорът на Фюри не закъсня: „Ще го убия.“

„Аз не искам да го убия, а да го надиграя. Не искам нито да го нокаутирам, нито да го убивам. Ще бъдем приятели както преди, така и след мача. Ще те откажа не от бокса, а от самия мач. Аз съм по-техничен. Винаги си добре дошъл в България. Ние сме гостоприемни хора, от щаба ми ще се погрижат за него, но на ринга няма да има гостоприемство. Имам много опит в аматьорския бокс, имам чупени ръце, много контузии и така съм си извадил изводите. На това ниво опитът е безценен. Готов съм. И тук в студиото, ако ни дадат ръкавици можем да започнем“, допълни Кубрат Пулев.

В първата част на предаването „Без ръкавици“ можете да се убедите, че когато пожелаят, двамата могат да бъдат и истински джентълмени.

Във втората те разкриват част от своите технически особености на ринга.