Еди Хърн замина за Лос Анджелис, за да опита да финализира мечтан сблъсък между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър.

Само броени дни след двубоя на Уайлдър с Тайсън Фюри, завършил с равенство, Хърн иска да стартира преговори за мач на "Уембли" на 13 април.

Желанието на Фюри и на Уайлдър е да осъществят реванш помежду си в Лондон или Лас Вегас, но Хърн ще опита да промени мнението на шампиона с примамлива оферта.

"Първо трябва да разберем какво се случва с реванш Уайлдър-Фюри и дали клаузата за реванш, за която слушаме е това, което изглежда", сподели Хърн. 

"Ако не друго, начинът, по който мачът в събота приключи работи в наша полза по отношение на това да стигнем до Уайлдър. Това винаги е бил мачът, който искаме заради последния колан."

"Ако той беше победил Фюри да кажем в два рунда, преговорите щяха да са много по-трудни отколкото след равенство, при което мнозина мислят, че имаше късмет да запази титлата си на WBC. Това е в наша полза."

"Може и Уайлдър да смята шансовете си с Ей Джей по-големи вместо в реванш с Фюри. Ей Джей ще се бие с всеки. Той би искал следващият мач да е с Уайлдър и винаги е искал Фюри."