Напрежението се покачва неимоверно преди следващия мач на световния шампион в професионалния бокс Антъни Джошуа срещу Джарел Милър. Американецът обвини хегемона в тежка категория, че е взимал допинг, което предизвика звучен отговор от британеца. 

Той обяви, че всъщност е смъквал килограми за някои от най-важните битки в кариерата си, така че обвиненията на съперника му са изключително безпочвени. И AJ използва доста цветисти изрази, за да подкрепи твърдението си. 

"Ако в следващите десет години нещо излезе като положителна допинг-проба за мен, ще бъде просто една огромна грешка, защото нямам нужда да си бия такава гадост в задника. Аз съм подложен на постоянен допинг-контрол в течение на цялата година."

"Отделно, когато навляза в период от 12 седмици преди свой мач, контролът е почти ежедневен. Джарел Милър беше наказан през 2014 г. заради употреба на забранени стимуланти, може би затова говори такива неща", заяви Джошуа и продължи с коментарите си по темата. 

"Неговите твърдения са пълни глупости, защото взимаш стимуланти, за да си по-голям и по-масивен. За най-важните си битки с Кличко и Паркър аз всъщност свалях килограми, което прави безсмислено да си бия някакви гнусотии в задника. Няма много смисъл от това."

"Единственото, което правя преди мач, е да тренирам здраво, да се отдавам напълно на подготовката си, правя всичко правилно и всички виждате резултата от това. Точно на това се дължат резултатите ми", сподели Антъни Джошуа.