Едно от големите имена в тежка категория Дилиан Уайт се изказа много грубо за качествата на Кубрат Пулев, наричайки го "боклук, страшен боклук".

Уайт направи това в анализ на най-добрите в тежка категория. Според него Пулев, макар и официален претендент на IBF и в топ 10 във всички класации, е далеч от класата на останалите.

"Еди Хърн назова своя топ 5 в тежка категория миналата седмица и там бях под №3. За него Антъни Джошуа е №1, Тайсъм Фюри №2, Дионтей Уайлдър четвърти, а Олександър Усик пети", започна Уайт пред talksport.com.

"Еди ме постави пред Уайлдър, но той трябваше да ме постави и преди Фюри. Докато Фюри правеше, каквото правеше извън ринга, аз се борех и побеждавах топ претенденти."

"Хората ще спорят, че 'о, той победи Владимир Кличко', но това беше преди около 1000 години и не е печелил световна титла оттогава. Макар че мисля, че победи този фалшив, защитаван шампион Уайлдър, който продължава да бяга от мен."

"Ей Джей победи някои добри боксьори и има повече от поясите, така че има всичкото право да бъде считан за №1. Но ако избирах моята класация на най-добрите в тежка категория, щеше да е по-различна от тази на Еди. За начало, разбира се, щях да съм №1!"

"Бих сложил Ей Джей на второ място, Фюри на трето, Уайлдър на четвърто и Паркър на пето. След тях биха били Ривас, Поветкин и Ортиз. Тези са най-добрите имена сега."

"Пулев е боклук, истински боклук. Усик не е тежка категория още. Ако се справи в дебюта си с Карлос Такам, тогава може би. Трябва да изчакаме и да видим."