Бившият шампион на IBO в супер-средна категория Крис Юбенк-младши (27-2, 21 КО) отново усети вкуса на победата след успех с технически нокаут в третия рунд над ирландеца Джей Джей Макдона (16-5) по време на срещата им в Джеда, Саудитска Арабия.

За Юбенк това беше първи двубой, след като претърпя загуба чрез съдийско решение от Джордж Гроувс през миналия февруари в полуфинална среща от турнира на Световните боксови супер серии (WBS) в супер-средна категория.

Макдона започна срещата доста агресивно, опитвайки се да не отстъпва центъра на ринга на Юбанк-младши, който работеше от средна дистанция, но това не му попречи да повали в нокдаун съперника си още в първия рунд. Вторият рунд беше не по-малко агресивен, но в действията на двамата боксьори се виждаха доста грешки, а на моменти се забелязваше и липса на ясен игрови план.

Все пак Юбeнк-младши изглеждаше по-подвижен и дишаше много по-леко от Макдона, който очевидно усещаше психическо напрежение, освен физическо. С напредване на времето действияха на ринга се развиха напълно неочаквано, тъй като Макдона отказа да излезе за четвъртия рунд, аргументирайки се с контузия в рамото, а след това дълго време обясняваше нещо на Юбенк-младши.

Интересната развръзка дойде, когато двамата боксьори даваха интервюта на ринга след края на срещата. Тогава едва не се стигна до сбиване, след като Макдона не остана доволен от коментарите на Юбенк-младши, който изглежда не му вярваше, че е получил контузия.