Въпреки че вече има уредена среща за лятото, кикбоксовата легенда Гьокхан Саки, който сега се състезава в смесените бойни изкуства, се опитва да си уреди среща за в бъдеще.

В събота, бившия шампион в средна категория на UFC Майкъл Биспинг бе попитан срещу кого иска да се бие, ако се завърне в полутежка категория, дивизията, в която се състезава, когато започна неговата ММА кариера през 2004-та година.

Биспинг спечели 14 от първите си 15 срещи, преди да се премести в средна категория, където стана звезда и спечели титлата през юни 2016-та година и успешно я защити веднъж. Следващата среща на Биспинг най-вероятно ще е неговата последна и редица имена бяха предложени за негов последен съперник, включително и тези на Ник Диас и Лиото Мачида. Сега Гьокан Саки също хвърли своето име в Октагона.

Саки излезе с оригинално заглавие - "ММА легенда срещи кикбоксова легенда", позовавайки се на своя собствен произход като боец и световен шампион на кикбоксовите вериги К-1 и Глори.

​Пред Саки, обаче, сега има друго предизвикателство, тъй като преди да мисли за Биспинг той трябва да се справи с Халил Раунтрий в събитието UFC 226 през юли, което ще бъде едва неговата трета професионална битка в света на смесените бойни изкуства. Ако Саки премине през следващия си тест, тогава е напълно възможно от UFC да го хвърлят в прощалната битка на Биспинг.