Бившият шампион в тежка категория Джоузеф Паркър (24-1, 18 KO) заяви, че е в отлична форма преди предстоящата му този уикенд среща с британеца Дилиан Уайт (23-1, 17 KO) в Лондон, която ще можете да наблюдавате директно по DIEMA SPORT 2 от 20:00 часа в събота вечер.

Новозеландецът ще се изправи срещу Уайт в "О2 Арена", като и двамата атлети знаят, че евентуална зрелищна победа ще ги приближи значително до двубой за световната титла.

"Аз съм в отлична форма, нямам извинения. Тук съм, за да навредя на Дилиан. Тук съм, за да го нокаутирам", заяви Паркър.

В последната си среща, която беше и обединителна в тежка категория, Паркър претърпя загуба от британската суперзвезда Антъни Джошуа чрез съдийско решение в Кардиф през март.

"Моят предстоящ опонент говори много глупости. Понякога си мисля, че говоренето на глупости е признак на съмнение и знак, че се опитва да убеди себе си и другите, че е готов за това предизвикателство. Надявам се, че той е готов да поеме всички удари, тъй като смятам да го подредя както трябва", добави новозеландецът.

Уайт от своя страна, който също има загуба от Джошуа през 2015 година, не изглежда притеснен от заканите на Паркър.

"Тренирал съм много пъти с по-леки момчета, по-бързи момчета и по-силни момчета. Паркър няма как да ме изненада. Каквото и да пожелае, аз ще съм пред него. Дойдох, за да спечеля. Тренирах страшно много и съм напълно подготвен", заяви Уайт.