Футболистът на Арсенал - Букайо Сака, ще се завърне в стартовия състав на Англия за срещата със Сенегал. Двубоят от осминафиналите на Световното първенство е втори в програмата на днешния 4 декември. Сака вкара два гола срещу Иран на старта на Мондиала.

След това той, както и Рахийм Стърлинг, разочароваха срещу САЩ, а срещата завърши 0:0. Двамата бяха оставени на пейката за двубоя срещу Уелс, а влезлите на техните места Маркъс Рашфорд и Фил Фодън се представиха много силно.

Завръщането на Сака сред титулярите може да означава, че Рашфорд или Фодън ще останат на пейката, пише „Скай Спортс“. Маркъс вече има три попадения на Мондиала и е малко вероятно да бъде оставен извън състава. Според “Скай” това, че Сака не бе титуляр срещу Уелс може да е било предварително планирано, за да може той да получи почивка.

Ако Саутгейт избере по-офанзивен вариант, има възможност Сака, Рашфорд и Фодън да играят зад Хари Кейн.

Мейсън Маунт бе титуляр в първите два мача на Англия, но разочарова с представянето си. Наставникът промени схемата за последната среща от груповата фаза и тогава титуляр бе Джордан Хендерсън.