Последни

1/4-финал

FT
Нидерландия
Аржентина
2
2

1/8-финал

FT
Нидерландия
САЩ
3
1

Група A, мач 3

FT
Нидерландия
Катар
2
0

Група A, мач 2

FT
Нидерландия
Еквадор
1
1

Група A, мач 1

FT
Сенегал
Нидерландия
0
2

Класиране

#
World Cup Grp. A
М
П
Р
З
ГР
Т
Форма
1
3
2
1
0
5 : 1
7
Р П П Р П
2
3
2
0
1
5 : 4
6
З П П З
3
3
1
1
1
4 : 3
4
З Р П
4
3
0
0
3
1 : 7
0
З З З