Футболни фланелки от всички краища на света, много награди и истинска надпревара за познавачи. Това ще ви предложи „Нашата игра“. Екипите на NOVA и Gong.bg обединиха усилията си за целта, но в помощ ни се притече и Милен Николов, който ще ни помага с „джокерите“, които зрителите и читатели ще получават в течение на телевизионните студиа.

Страхотни експонати ще можете да видите по DIEMA SPORT3, но всяка от тях ще подсказва отговора на въпроса, който ви задаваме.

Милен Николов е собственик на платформата "Bulgarian Footbal Shirts", която се занимава със събирането на екипи на бивши футболисти.

"Това е една страст, която е започнала преди много години, като баща ми е вдъхновението да се случи това нещо. В платформата са събрани над 600 уникални фланелки на бивши български и световни футболисти. Сред тях са екипите на Франк Лампард, Ясен Петров, Мартин Камбуров. В следващите дни в студиото ще бъдат представени фланелки на Роберто Баджо, на френски, немски и холандски звезди. Мога да ви уверя, че всеки ден зрителите ще виждат нещо уникално. Имаме екипи на България от 70-те, 80-те, 90-те години", заяви Милен.

"Това е една страст, която ни дава възможност да съхраним любовта и романтиката към футбола. Голямата ни цел е догодина да направим една музейна експозиция, на която ще бъдат представени екипи на футболисти от българския национален отбор по повод честването на 100 години организиран футбол в България", сподели Милен Николов.