Еден Азар изкара десет сезона в Челси и Реал Мадрид, но съжалява най-много, че не успя да играе финал на световно пъвренство с Белгия. Тези дни той обяви оттеглянето си от националния отбор, след като тимът се провали на Мондиала в Катар, където не успя да излезе от групата си.

Преди четири години в Русия “червените дяволи” се представиха значителни по-силно и стигнаха до полуфиналите, където отстъпиха с 0:1 от Франция след попадение на Самюел Юмтити.

Досегашният капитан на тима отговори на въпрос кой момент от кариерата си би променил, ако имаше този шанс. “Юмтити удря гредата, следва контраатака, Ромелу (Лукаку - б.р.) бележи за 1:0 и ние отиваме на финал. Нямаше ли да бъде добре? Щеше да бъде добре”, заяви Еден Азар в разговор с брат си Торган.

31-годишният футболист на Реал Мадрид каза и с коя известна личност би искал да се смени за 5 минути. “С президента на САЩ Джо Байдън! Уау… Еден Азар, президент на Америка. Стоя си в Белия дом, опънал съм се в офиса с пура в уста”, пошегува се той.